Comfort: Uw baby slaapt beter en u ook

Comfort

Een comfortabele baby slaapt langer en rustiger, en dus papa en mama ook.

Bij Zizzz gebruiken we zorgvulding geselecteerde stoffen voor onze slaapzakken. Iedere keer als we een nieuw product ontwerpen doen we dat met het comfort van de baby als uitgangspunt.

Goede slaap is cruciaal voor de hersenontwikkeling van een baby. Het creëren van de juiste slaapcondities voor je baby zal hem dus helpen bij zijn ontwikkeling. Bovendien slaap je zelf rustiger als je weet dat je baby veilig slaapt.

Binnenvoering van bio-katoen:

Gifstoffen zijn overal aanwezig en ze kunnen, zelfs in kleine hoeveelheden, schadelijk zijn voor de mentale en fysieke ontwikkeling van een baby. Bij Zizzz selecteren we onze stoffen om een pure en veilige slaapomgeving te creëren.

Onze ontwerpers besloten om alleen zijdezacht biologisch katoen voor de binnenvoering van onze slaapzakjes toe te passen. Dit katoen wordt verbouwd zonder het gebruik van chemische kunstmest en pesticiden. Voor normale katoen worden grote hoeveelheden pesticiden gebruikt. Deze chemicaliën veroorzaken schade aan de natuur. Resten van deze gifstoffen kunnen zelfs in de katoenvezels achterblijven en allergieën veroozaken.

Wist je dat synthetische stoffen vaak met vlamvertragende middelen worden behandeld om binnen de veiligheidsvoorschriften te blijven? Vlamvertragers zijn in het verleden in verband gebracht met kanker en vruchtbaarheidsproblemen. Zizzz gebruikt geen vlamvertragende middelen in haar producten.

Easy to use - gegarandeerd.

Onze slaapzakjes zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik en gemakkelijk in het onderhoud. Je kunt onze slaapzakjes en dekens wassen in het wolprogramma op 30°C. Vergeet niet om wolwasmiddel te gebruiken.

Wist je dat wol van nature de opbouw van vieze luchtjes tegen houdt? Het gaat veel minder snel stinken dan synthetische stoffen. Wol blijft fris, zelfs zonder wassen.