Customer Reviews
  1. 14-01-2021
    100%
    Chaude couverture pour notre enfant de 2 ans, très confortable et souple ! Je recommande !

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  2. 14-01-2021
    100%
    Excellent service !

    Review by

    Posted on

  3. 12-01-2021
    80%
    Schönes Design.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  4. 12-01-2021
    80%
    Mir gefällt der Schlafanzug sehr gut. Allerdings fänd ich es schön, wenn noch mehr auf Nachhaltigkeitggeachtet wird. Z.B. der Wolle keinen Kunststoff zuzusetzten.Und auf eine gute Möglichkeit der Entsorgung zu achten nach dem Cradle to cradle Prinzip.

    Review by

    Posted on

  5. 11-01-2021
    60%
    Für unser Gebrauch etwas könnte sie noch etwas Wärm sein, da wir ungeheizte Schlafzimmer haben.
    Ansonsten ist es ein super Produkt.
  6. 11-01-2021
    100%
    Sehr schnelle und Spontane Lieferung. Super Service.

    Review by

    Posted on

  7. 11-01-2021
    100%
    Très facile et rapid de faire une commande sur le site Web. Livraison très rapide. Emballage correcte. Aucun problème remarqué.

    Review by

    Posted on

  8. 09-01-2021
    100%
    Dieser Anbieter hat alle meine Kriterien eines Produktes mit hochwertigen Materialien erfüllt...In einem guten Preis-Leistungsverhältnis. Lieferzeit wie versprochen.Jederzeit wieder.

    Review by

    Posted on

  9. 08-01-2021
    100%
    Uneingeschränkte Kaufempfehlung

    Review by

    Posted on

    For product Gigoteuse In the woods / 6-24 Mois (90cm)

  10. 08-01-2021
    100%
    Wir haben zu Weihnachten bereits den zweiten Schlafsack von Zizzz geschenkt erhalten (eine Nummer grösser), da wir so begeistert vom ersten sind - würden wir jederzeit wieder kaufen (oder uns schenken lassen)!

    Review by

    Posted on

  11. 08-01-2021
    100%
    Trop mignon et avec des matières clean

    Review by

    Posted on

    For product Comfort object Rabbit Appleseed

  12. 08-01-2021
    100%
    Thermorégulateur, parfait! On adore
  13. 08-01-2021
    100%
    Parfaite pour mon fils de 4.5ans! Tjs à bonne température et comme il bouge bcp c’est parfait

    Review by

    Posted on

    For product Sleeping Bag 130cm (4-6 yr)

  14. 08-01-2021
    100%
    Le service zizz est impeccable, réactif, compréhensif, efficace!

    Review by

    Posted on

  15. 07-01-2021
    100%
    Wie immer eine tolle Qualität. Ist unser vierter Schlafsack und unser Kind ist wie immer von begeistert und schläft gern darin.

    Review by

    Posted on

    For product Gigoteuse In the woods / 24-48 Mois (110cm)

  16. 07-01-2021
    100%
    Schnelle Lieferung und wie immer eine top Qualität. Sehr zu empfehlen!!!

    Review by

    Posted on

  17. 07-01-2021
    100%
    alles sehr prompt und einfach vonstatten gegangen danke

    Review by

    Posted on

  18. 07-01-2021
    100%
    Angenehmes Material, baby fühlt sich wohl. Schlafsack ist nicht so einfach dick aber trotzdem schön warm.

    Review by

    Posted on

  19. 03-01-2021
    100%
    Unser Enkel führt sich im Babyschlafsack sehr wohl. Empfehlenswert, dieser Schlafsack

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Lucky Star / 6-24 maanden (90cm)

  20. 03-01-2021
    100%
    Hochwertiges Material, Verarbeitung sehr gut, Service perfekt.
    Dieses Produkt ist zu empfehlen.

    Review by

    Posted on

  21. 02-01-2021
    80%
    Sehr gute Qualität. Grössefür 3-Jähriges Kind ideal. Leider gibt es keine Bettwäsche mit Kindermotiven

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x170cm

  22. 02-01-2021
    100%
    Sehr gutes Kissen

    Review by

    Posted on

    For product Pillow 50x70cm – Adjustable Thickness

  23. 02-01-2021
    100%
    Alles tiptop!

    Review by

    Posted on

  24. 02-01-2021
    100%
    Schon unser dritter Schlafsack. Beste Schlaftemperatur. Toller Kundenservice!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Space Odyssey / 6-24 maanden (90cm)

  25. 02-01-2021
    100%
    Alles bestens! Tolles Produkt!

    Review by

    Posted on

  26. 02-01-2021
    100%
    Excellent duvet, léger mais chaud
  27. 02-01-2021
    100%
    Excellent duvet, léger mais chaud.

    Review by

    Posted on

  28. 02-01-2021
    100%
    Chaud et confortable

    Review by

    Posted on

    For product Bio Duck Down Duvet – 160x210cm – Light and Warm

  29. 28-12-2020
    100%
    We already bought a zizzz duvet for ourselves (2 years ago), and we were very pleased with the weight and softness of the duvet. Therefor we decided to also buy a duvet for our 3 kids. And they are absolutely pleased to sleep beneath a Zizzz duvet.
    For anyone with doubts if this is a good duvet, we can only say to try it. You won't be disappointed.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  30. 28-12-2020
    100%
    Easy and logical webshop, with fast delivery

    Review by

    Posted on

  31. 28-12-2020
    100%
    Die Decke ist zufriedenstellend

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  32. 28-12-2020
    100%
    Lieferung erfolgt schnell.

    Review by

    Posted on

  33. 27-12-2020
    100%
    Die Decken sind sehr schön, halten auch im Winter schön warm und sind super leicht.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x200cm

  34. 27-12-2020
    100%
    Die Decken sind wirklich toll, halten auch im Winter schön warm und das obwohl sie total leicht ist.

    Review by

    Posted on

  35. 27-12-2020
    100%
    C est exactement ce que je recherchai a savoir un doudou. En coton biologique et sans polyester car je suis soucieuse que ce je mon enfant respire et met à la bouche soit le plus naturel et écologique possible.
    En plus il est tout simple et tout mignon il l’adore deja

    Review by

    Posted on

    For product Knuffeldoekje – Konijn

  36. 27-12-2020
    100%
    Très bon produit conforme aux attentes et très bon service client.. explications par téléphone pour ma commande

    Review by

    Posted on

  37. 27-12-2020
    100%
    Das Kissen ist herrlich bequem und ich kann es nur jedem empfehlen. Dass die Füllmenge selber bestimmt werden kann, finde ich super.

    Review by

    Posted on

  38. 27-12-2020
    80%
    Matériel de très bonne qualité

    Review by

    Posted on

  39. 27-12-2020
    100%
    Super

    Review by

    Posted on

  40. 27-12-2020
    100%
    Super Produkt

    Review by

    Posted on

  41. 27-12-2020
    100%
    Je pense que le produit est très bien mais mon petit fils de 2 ans préfère des plumes!

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  42. 27-12-2020
    100%
    Très très bien renseignée, personne très compétente et sympathique

    Review by

    Posted on

  43. 27-12-2020
    80%
    Bis jetzt sehr bequemes Kissen. Scheint gut verarbeitet zu sein.
  44. 27-12-2020
    80%
    Schnelle Versendung des Artikels. Tiptop verpackt. Bis jetzt ist das Kissen sehr bequem.

    Review by

    Posted on

  45. 26-12-2020
    100%
    Super

    Review by

    Posted on

    For product Pillow 60x70cm – Adjustable Thickness

  46. 26-12-2020
    20%
    Lieferung brauchte über 1 Monat...

    Review by

    Posted on

  47. 26-12-2020
    100%
    Alles bestens.

    Review by

    Posted on

  48. 26-12-2020
    100%
    Parfait.

    Review by

    Posted on

    For product Duvet 150x200cm – 4 Seasons – 290g/m2 Swisswool Filling

  49. 26-12-2020
    100%
    Produits excellent comme toujours.

    Review by

    Posted on

  50. 26-12-2020
    40%
    Très joli, mais absence d'élasticité ce qui le rend pratiquement impossible à mettre. Dommage!

    Review by

    Posted on

    For product Body - Ecru organic cotton - 0 to 6 M

  51. Lekkere warme slaapzak
    Review
    80%
    Lekkere warme slaapzak van mooie materialen. De stof aan de buitenkant is nog een beetje stug, maar na een tijdje gebruiken zal dat vast soepeler worden. Ik ben tevreden!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  52. praktisch
    Review
    100%
    De twee ritsen zijn echt praktisch. Ik kan de luier verschonen zonder de slaapzak uit te trekken.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  53. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet
    Review
    100%
    Ik ben echt blij met de babyslaapzak van Zizzz. Mijn baby heeft vroeger echt veel gezweet. Met deze slaapzak wordt ze ‘s ochtends niet nat van het zweet wakker. Ook na veel wassen is de slaapzak nog niet beschadigd. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  54. bij deze slaapzak is de opening ideaal
    Review
    80%
    De halsopening van de slaapzak is precies groot genoeg. Hij ligt goed hoog, zonder dat de hals wordt dichtgesnoerd. Mijn zoon steekt ook graag zijn armen door het armsgat, maar bij deze slaapzak is de opening ideaal, er is geen extra ruimte waardoor hij dat niet meer kan doen.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  55. geen koude ritssluiting in de nek liggen
    Review
    100%
    Door de dubbele ritssluiting heeft de baby, ook als het nog klein is, geen koude ritssluiting in de nek liggen, omdat deze naar beneden gaat.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  56. Gran acierto
    Review
    100%
    El saco cumple su función a la perfección. Mantiene a mi hija a la temperatura ideal toda la noche sin que pueda destaparse como solía hacer con las sábanas. Además se lava sin problema y es un producto de gran calidad. Todo un acierto el haberlo comprado.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  57. Great quality
    Review
    100%
    We were already very satisfied with our 0-6 months sleeping bag. With this bigger model we confirm its excellent quality and materials. Our child sleeps cosy and comfy all night long. Thanks!!!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  58. De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen
    Review
    100%
    De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen: twee drukkers op de schouders + dubbele rits. Tot nu toe moest ik altijd de arm van mijn baby opnieuw inpakken. Dat is nu verleden tijd. Ook schuift de rits niet meer weg naar de zijkant. Bovendien kun je door de dubbele ritssluiting + het gat dat aan de achterkant zit, je baby gemakkelijk met slaapzak aan in de autostoel (of kinderwagen) vastmaken en direct na thuiskomst in bed leggen.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  59. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.
    Review
    100%
    Ik ben erg tevreden met het dekbed. De prijs-kwaliteit verhouding klopt als een bus. De deken is erg licht, wat voorafgaand ook een van mijn zoekcriteria was. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x220cm

  60. Ziet er goed uit en is erg comfortabel
    Review
    100%
    De slaapzak ziet er goed uit en is erg comfortabel. Jammer dat voor een perfect eindresultaat, hij na het wassen gestreken moet worden. Voor een wolproduct droogt hij verrassend snel.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  61. Ik heb er al alles over gezegd
    Review
    100%
    Ik heb er al alles over gezegd. Ik heb een nabestelling gedaan, omdat dit dekbed zo goed is.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 155x220cm

  62. Super
    Review
    100%
    Super

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  63. Erg prettig
    Review
    100%
    Gebruik hem af en toe voor een groter kind. Erg prettig in het gebruik.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  64. Geweldige kwaliteit
    Review
    100%
    Geweldige kwaliteit, praktisch en bovendien erg mooi.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  65. Alles tiptop
    Review
    100%
    Alles tiptop

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  66. Mijn dochter slaapt er goed in.
    Review
    100%
    Mijn dochter slaapt er goed in. Wij houden de kamertemperatuur altijd op 18 graden, zodat het niet te koud of te warm is. Bovendien is de slaapzak erg mooi, wat het geheel nog beter maakt. De slaapzak is hoogwaardig afgewerkt.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  67. Erg mooi
    Review
    100%
    Ik heb de slaapzak tot nu toe nog niet gebruikt, omdat wij nog tussen 0-6 maanden zitten. Hij ziet er echter erg mooi uit en de afwerking is van zeer hoge kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  68. Kwalitatief hoogwaardige slaapzak
    Review
    100%
    Wij waren met de versie van 0-6 maanden al zeer tevreden. Een kwalitatief hoogwaardige slaapzak, die zijn dienst in de zomer en in de winter al heeft bewezen!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  69. Snelle levering
    Review
    100%
    Snelle levering

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  70. Erg tevreden
    Review
    100%
    Erg praktisch om 's nachts in te slapen en ook voor in de maxi cosi. Wij zijn erg tevreden met dit product.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  71. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  72. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    80%
    Zeer goede kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  73. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    100%
    Zeer goede kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  74. Goede kwaliteit
    Review
    80%
    Goede kwaliteit

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  75. TOP
    Review
    100%
    De service, afhandeling en het product zijn TOP. Wij en onze dochter zijn uiterst tevreden.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  76. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs tijdens de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  77. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs in de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)

  78. Nunca se enfría
    Review
    100%
    Además de eficaz es muy duradero, lo ha "heredado" de su hermano mayor y sigue dando el mismo rendimiento de siempre.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  79. Beautiful!
    I bough one of these duvets last year and was so delighted with the product that I immediately ordered a second one! Everything about the duvet is wonderful right down to the beautiful storage bag it arrives in. Exceptional quality. I am just waiting now for Zizzz to produce the equivalent of the beautiful baby blankets for adults!

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 220x240cm

  80. La petite grenouille
    Review
    100%
    J'ai acheté cette gigoteuse pour mon fils quand il avait 2 ans. Depuis il est tellement fan de la petite grenouille qu'elle est devenue sa copine avant de faire dodo. De plus cette gigoteuse l’empêche de se découvrir pendant la nuit en gardant toute liberté au mouvement.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  81. fabuloso!
    Review
    100%
    Estoy fascinada con el producto, alta calidad y mi hija duerme divinamente. Hemos hecho una gran compra....a repetir cuando crezca.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  82. Une belle découverte
    Review
    100%
    Quelle magnifique découverte que les gigoteuses pour bébé Zizzz!
    Au revoir les fibres synthétiques dans lesquelles nos petits surtranspirent.
    Vive la laine vierge des produits Zizzz qui régule la température et le coton tout doux qui offre un confort si douillet et de qualité.
    Cette gigoteuse ne bouge pas au lavage.
    Ma fille Juliette en raffole. Je viens d'en commander une deuxième.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  83. ¡Me encanta!
    Review
    100%
    Cuando ves el producto en la web ves que es bonito, y por la descripción, sabes que es de calidad, pero cuando lo recibes compruebas q es aún más bonito y "amoroso" de lo q pensabas ¡Estoy deseando q nazca mi peque para estrenarlo!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  84. super Schlafsack!
    Review
    100%
    Seit unsere Tochter geboren ist, verwenden wir nur Zizzz Schlafsäcke. Sie schläft wie ein Engel, hat angenehm warm und schwitzt nie. Bin total Zizzz-Fan und die nächste Grösse ist bereits bestellt :-)

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  85. Vraiment formidable :-)
    Review
    100%
    Depuis notre première gigoteuse Zizzz nous sommes vraiment convaincus qu'elles sont juste extraordinaire pour le sommeil et le confort de notre bébé ! D'ailleurs nous avons continué et acheté la taille suivante et franchement ce sont des jours et des nuits reposantes pour tous : Merci pour la qualité de vos produits.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  86. I love it!
    Review
    100%
    I love it, and most importantly my son loves it too. I had tried several different sleeping bags for my son, this is the perfect one for him.

    Thank you very much!

    JanMae

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  87. Beautiful!
    Review
    100%
    I ordered this item on line recently and was delighted with the product received. Packaging was beautiful - including the lovely bag it comes in to store. Beautiful quality product !

    Review by

    Posted on

    For product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 160x210cm - Swiss Made

  88. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect.
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Review by

    Posted on

    For product Babydeken Poedel Holly G

  89. I also use the blanket in the stroller for the same effect.
    Review
    100%
    The Zizzz sleeping bag is really great. Danique is always at exactly the right temperature. I also use the blanket in the stroller for the same effect. And ..on top of that, since she has the bag she started sleeping longer at night and since yesterday she slept the whole night through for the first time. It’s really great.

    Review by

    Posted on

    For product Babydeken Poedel Holly G

  90. Ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  91. I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted.
    Review
    100%
    We are really very happy with your product, I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted..... :-)

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  92. Me parece una calidad extraordinaria
    Review
    100%
    He recibido su información y el saco de bebé. Me parece una calidad extraordinaria y voy a incluir su marca en mis cursos.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)