Klantenreviews
  1. 22-05-2019
    100%
    Les pyjamas commandés sont très bien, excepté le haut enfant: le col est beaucoup trop petit pour le passage de la tête de mon fils.

    Gereviewd door

    Gepost op

  2. 17-05-2019
    100%
    Problemlose Abwicklung, schneller Versand, sehr liebevolle und geschmackvolle Verpackung.

    Gereviewd door

    Gepost op

  3. 16-05-2019
    100%
    Es war alles top

    Gereviewd door

    Gepost op

  4. 12-05-2019
    100%
    Bestellung ist in sorgfältig verpackt bei uns eingetroffen.

    Gereviewd door

    Gepost op

  5. 11-05-2019
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  6. 04-05-2019
    100%
    Durante questo inverno e ora in primavera ho avuto modo di provare i vostri piumini per la camera da letto e mi sto trovando benissimo: sono molto caldi, accoglienti e leggeri allo stesso tempo. Non fanno sudare e permettono di dormire bene, in modo confortevole tutta la notte. Durante il cambio di stagione si rispongono nella loro busta con comodità e non sono ingombranti. Sono molto soddisfatta e felice, è un prodotto ecosostenibile di altissima qualità che tutela la nostra salute e la Terra!

    Gereviewd door

    Gepost op

  7. 03-05-2019
    100%
    Toller Artikel! Unsere Maus fühlt sich in beiden Schlafsäcken pudelwohl und schläft sehr gut darin.

    Gereviewd door

    Gepost op

  8. 02-05-2019
    100%
    Wunderbares Produkt aus wertvollen Materialien. Sehr empfehlenswert. Die Bestellung online war einfach und unkompliziert. So muss es sein.

    Gereviewd door

    Gepost op

  9. 02-05-2019
    100%
    Produit de qualité qui a été livré très rapidement

    Gereviewd door

    Gepost op

  10. 30-04-2019
    100%
    Great natural human and environmental friendly products !!!
    We should all sleep in nothing else but Zizzz !

    Gereviewd door

    Gepost op

  11. 22-04-2019
    100%
    Der Schlafsack ist super. Unser kleiner hatte bei anderen Schlafsäcken immer geschwitzt. Bei diesem ist aber alles super. Durch den großen Reißverschluss lässt sich der Sack so gut öffnen, dass Windel wechseln kein Problem ist und unser kleiner wacht nichtmal auf 😉 Würde definitiv wieder kaufen und kann ihn daher nur empfehlen.

    Gereviewd door

    Gepost op

  12. 21-04-2019
    100%
    Wir haben bereits den zweiten Schlafsack von zizzz gekauft, weil wir damit so zufrieden sind. Sie sind relativ teuer, können aber viel länger als andere benutzt werden und die Qualität ist sehr gut.

    Gereviewd door

    Gepost op

  13. 20-04-2019
    80%
    Geen op- of aanmerkingen over de bestelling!
    De bestelling werd keurig bezorgd en was goed ingepakt.
    Zeer tevreden over het podukt!

    Gereviewd door

    Gepost op

  14. 18-04-2019
    100%
    Sehr speditive Lieferung.

    Gereviewd door

    Gepost op

  15. 16-04-2019
    100%
    Je suis très satisfaire '' merci

    Gereviewd door

    Gepost op

  16. 16-04-2019
    100%
    excellent produit, très bonne qualité,
    service client impeccable,
    rapidité, amabilité,
    Vraiment, je suis entièrement satisfaite.

    Gereviewd door

    Gepost op

  17. 13-04-2019
    100%
    Tres bonne qualité, service rapide

    Gereviewd door

    Gepost op

  18. 12-04-2019
    100%
    Wir haben für unsere Zwillinge zwei Schlafsäcke gekauft - beide in hervorragender Qualität und überzeugender, dezenter Farbenkombination. Die Ware wurde schnell geliefert und die Kommunikation mit dem Hersteller (ein Schlafsackmodell war zu dem Zeitpunkt ausverkauft) lief ohne jegliche Verzögerung. Wir freuen uns auf unsere Schlafsäcke! :)

    Gereviewd door

    Gepost op

  19. 10-04-2019
    80%
    Schnelle Lieferung und unkomplizierte Bestellung

    Gereviewd door

    Gepost op

  20. 09-04-2019
    100%
    Très jolis articles, de bonne qualité
    Entreprise suisse

    Gereviewd door

    Gepost op

  21. 08-04-2019
    80%
    An sich ein guter Schlafsack. Meine Tochter ist sehr bewegungsfreudig und fühlt sich durch den Schlafsack deutlich eingeschränkt und quengelt noch mehr. Etwas zu starr. Ansonsten top Qualität, Temperaturregulation auch super.

    Gereviewd door

    Gepost op

  22. 07-04-2019
    60%
    la livraison n’est ps parvenue puis elle est arrivée à double!

    Gereviewd door

    Gepost op

  23. 04-04-2019
    100%
    Réponse rapide, contact agréable

    Gereviewd door

    Gepost op

  24. 03-04-2019
    100%
    Die Schlafsäcke von Zizzz sind wunderschön, kuschelig weich und erst noch mit natürlichen Materialien. Excellenter Kundenservice!

    Gereviewd door

    Gepost op

  25. Lekkere warme slaapzak
    Review
    80%
    Lekkere warme slaapzak van mooie materialen. De stof aan de buitenkant is nog een beetje stug, maar na een tijdje gebruiken zal dat vast soepeler worden. Ik ben tevreden!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  26. praktisch
    Review
    100%
    De twee ritsen zijn echt praktisch. Ik kan de luier verschonen zonder de slaapzak uit te trekken.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  27. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet
    Review
    100%
    Ik ben echt blij met de babyslaapzak van Zizzz. Mijn baby heeft vroeger echt veel gezweet. Met deze slaapzak wordt ze ‘s ochtends niet nat van het zweet wakker. Ook na veel wassen is de slaapzak nog niet beschadigd. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  28. bij deze slaapzak is de opening ideaal
    Review
    80%
    De halsopening van de slaapzak is precies groot genoeg. Hij ligt goed hoog, zonder dat de hals wordt dichtgesnoerd. Mijn zoon steekt ook graag zijn armen door het armsgat, maar bij deze slaapzak is de opening ideaal, er is geen extra ruimte waardoor hij dat niet meer kan doen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  29. geen koude ritssluiting in de nek liggen
    Review
    100%
    Door de dubbele ritssluiting heeft de baby, ook als het nog klein is, geen koude ritssluiting in de nek liggen, omdat deze naar beneden gaat.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  30. Gran acierto
    Review
    100%
    El saco cumple su función a la perfección. Mantiene a mi hija a la temperatura ideal toda la noche sin que pueda destaparse como solía hacer con las sábanas. Además se lava sin problema y es un producto de gran calidad. Todo un acierto el haberlo comprado.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  31. Great quality
    Review
    100%
    We were already very satisfied with our 0-6 months sleeping bag. With this bigger model we confirm its excellent quality and materials. Our child sleeps cosy and comfy all night long. Thanks!!!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  32. De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen
    Review
    100%
    De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen: twee drukkers op de schouders + dubbele rits. Tot nu toe moest ik altijd de arm van mijn baby opnieuw inpakken. Dat is nu verleden tijd. Ook schuift de rits niet meer weg naar de zijkant. Bovendien kun je door de dubbele ritssluiting + het gat dat aan de achterkant zit, je baby gemakkelijk met slaapzak aan in de autostoel (of kinderwagen) vastmaken en direct na thuiskomst in bed leggen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  33. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.
    Review
    100%
    Ik ben erg tevreden met het dekbed. De prijs-kwaliteit verhouding klopt als een bus. De deken is erg licht, wat voorafgaand ook een van mijn zoekcriteria was. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x220cm

  34. Ziet er goed uit en is erg comfortabel
    Review
    100%
    De slaapzak ziet er goed uit en is erg comfortabel. Jammer dat voor een perfect eindresultaat, hij na het wassen gestreken moet worden. Voor een wolproduct droogt hij verrassend snel.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  35. Ik heb er al alles over gezegd
    Review
    100%
    Ik heb er al alles over gezegd. Ik heb een nabestelling gedaan, omdat dit dekbed zo goed is.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 155x220cm

  36. Super
    Review
    100%
    Super

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  37. Erg prettig
    Review
    100%
    Gebruik hem af en toe voor een groter kind. Erg prettig in het gebruik.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  38. Geweldige kwaliteit
    Review
    100%
    Geweldige kwaliteit, praktisch en bovendien erg mooi.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  39. Mijn dochter slaapt er goed in.
    Review
    100%
    Mijn dochter slaapt er goed in. Wij houden de kamertemperatuur altijd op 18 graden, zodat het niet te koud of te warm is. Bovendien is de slaapzak erg mooi, wat het geheel nog beter maakt. De slaapzak is hoogwaardig afgewerkt.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  40. Erg mooi
    Review
    100%
    Ik heb de slaapzak tot nu toe nog niet gebruikt, omdat wij nog tussen 0-6 maanden zitten. Hij ziet er echter erg mooi uit en de afwerking is van zeer hoge kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  41. Alles tiptop
    Review
    100%
    Alles tiptop

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  42. Kwalitatief hoogwaardige slaapzak
    Review
    100%
    Wij waren met de versie van 0-6 maanden al zeer tevreden. Een kwalitatief hoogwaardige slaapzak, die zijn dienst in de zomer en in de winter al heeft bewezen!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  43. Snelle levering
    Review
    100%
    Snelle levering

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  44. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  45. Erg tevreden
    Review
    100%
    Erg praktisch om 's nachts in te slapen en ook voor in de maxi cosi. Wij zijn erg tevreden met dit product.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  46. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    80%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  47. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    100%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  48. Goede kwaliteit
    Review
    80%
    Goede kwaliteit

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  49. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs tijdens de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  50. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs in de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)

  51. TOP
    Review
    100%
    De service, afhandeling en het product zijn TOP. Wij en onze dochter zijn uiterst tevreden.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  52. Nunca se enfría
    Review
    100%
    Además de eficaz es muy duradero, lo ha "heredado" de su hermano mayor y sigue dando el mismo rendimiento de siempre.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  53. Beautiful!
    I bough one of these duvets last year and was so delighted with the product that I immediately ordered a second one! Everything about the duvet is wonderful right down to the beautiful storage bag it arrives in. Exceptional quality. I am just waiting now for Zizzz to produce the equivalent of the beautiful baby blankets for adults!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 220x240cm

  54. La petite grenouille
    Review
    100%
    J'ai acheté cette gigoteuse pour mon fils quand il avait 2 ans. Depuis il est tellement fan de la petite grenouille qu'elle est devenue sa copine avant de faire dodo. De plus cette gigoteuse l’empêche de se découvrir pendant la nuit en gardant toute liberté au mouvement.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  55. fabuloso!
    Review
    100%
    Estoy fascinada con el producto, alta calidad y mi hija duerme divinamente. Hemos hecho una gran compra....a repetir cuando crezca.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  56. Une belle découverte
    Review
    100%
    Quelle magnifique découverte que les gigoteuses pour bébé Zizzz!
    Au revoir les fibres synthétiques dans lesquelles nos petits surtranspirent.
    Vive la laine vierge des produits Zizzz qui régule la température et le coton tout doux qui offre un confort si douillet et de qualité.
    Cette gigoteuse ne bouge pas au lavage.
    Ma fille Juliette en raffole. Je viens d'en commander une deuxième.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  57. ¡Me encanta!
    Review
    100%
    Cuando ves el producto en la web ves que es bonito, y por la descripción, sabes que es de calidad, pero cuando lo recibes compruebas q es aún más bonito y "amoroso" de lo q pensabas ¡Estoy deseando q nazca mi peque para estrenarlo!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  58. super Schlafsack!
    Review
    100%
    Seit unsere Tochter geboren ist, verwenden wir nur Zizzz Schlafsäcke. Sie schläft wie ein Engel, hat angenehm warm und schwitzt nie. Bin total Zizzz-Fan und die nächste Grösse ist bereits bestellt :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  59. Vraiment formidable :-)
    Depuis notre première gigoteuse Zizzz nous sommes vraiment convaincus qu'elles sont juste extraordinaire pour le sommeil et le confort de notre bébé ! D'ailleurs nous avons continué et acheté la taille suivante et franchement ce sont des jours et des nuits reposantes pour tous : Merci pour la qualité de vos produits.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  60. I love it!
    Review
    100%
    I love it, and most importantly my son loves it too. I had tried several different sleeping bags for my son, this is the perfect one for him.

    Thank you very much!

    JanMae

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  61. Beautiful!
    I ordered this item on line recently and was delighted with the product received. Packaging was beautiful - including the lovely bag it comes in to store. Beautiful quality product !

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 160x210cm - Swiss Made

  62. Ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  63. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect.
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babydeken Poedel Holly G

  64. I also use the blanket in the stroller for the same effect.
    Review
    100%
    The Zizzz sleeping bag is really great. Danique is always at exactly the right temperature. I also use the blanket in the stroller for the same effect. And ..on top of that, since she has the bag she started sleeping longer at night and since yesterday she slept the whole night through for the first time. It’s really great.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babydeken Poedel Holly G

  65. I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted.
    Review
    100%
    We are really very happy with your product, I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted..... :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  66. Me parece una calidad extraordinaria
    Review
    100%
    He recibido su información y el saco de bebé. Me parece una calidad extraordinaria y voy a incluir su marca en mis cursos.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)