Customer Reviews
  1. 16-04-2021
    100%
    Sehr gut Qualität

    Review by

    Posted on

    For product Fitted sheet - Percale organic cotton - grey

  2. 16-04-2021
    100%
    Sehr gut qualität

    Review by

    Posted on

    For product Zacht Perkal Katoenen Kussensloop | Grijs & Beige

  3. 16-04-2021
    100%
    Super Produkte & Service!

    Review by

    Posted on

  4. 14-04-2021
    100%
    Nice! Schönes Zimtfarben, ungewöhnlicher Geschmack im Bett!
  5. 14-04-2021
    80%
    Sehr schönes Duvet, aber die Lasche ist nicht optimal ausgefertigt. Hätte wohl lieber Reissverschluss nehmen sollen...
  6. 14-04-2021
    80%
    Sehr schöner Stoff und Design, gelungenes Schlafen! Doch was mich störend überrascht hat, war die Ausfertigung der Lasche, die nach jedem neuen Aufbetten raushängt - da hätte ich mir noch ein smartes System gewünscht. Ansonsten tipp-topp!

    Review by

    Posted on

  7. 14-04-2021
    100%
    Das ist schon der zweite Schlafsack, den wir von Zizzz haben und wir sind begeistert. Ihm war noch nie zu kalt oder zu warm, er trägt den Schlafsack vom Herbst-Winter. Er lässt sich super leicht öffnen und schliessen, sieht wunderschön aus und auch das Waschen geht echt leicht! Schade, dass wir Zizzz nicht schon früher entdeckt haben.

    Review by

    Posted on

  8. 14-04-2021
    100%
    Wir haben ein Kinderduvet aus Schurwolle gekauft. Es ist angenehm weich, hält den Körper schön warm ohne dabei zu schwitzen. Das Material ist super weich und total angenehm anzufassen. Wir haben schon viele Produkte bei Zizzz gekauft und sind jedes mal sehr zufrieden!! Super Qualität und toller Kundenservice.

    Review by

    Posted on

  9. 12-04-2021
    100%
    Agreablecet efficace

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  10. 12-04-2021
    100%
    Trouver Ie bon Produit à été facile et le petit logiciel d’aide au choix est très bien.
    Et une fous que les rôdeurs sont là, c’est encore mieux! De belles nuits en perspective !

    Review by

    Posted on

  11. 12-04-2021
    60%
    Produit tout à fait correct, un peu cher mais bon Bio plus Suisse cela se paye aussi c'est normal. L'oreiller est bien, je ne suis pas complètement convaincu sur la durée du produit car je trouve que l'intérieur s'aplatit déjà un peu malgré le fait que je le tapote pour qu'il regonfle.

    Review by

    Posted on

    For product Pillow 40x60cm – Adjustable Thickness

  12. 12-04-2021
    80%
    Le produit est de qualité et les explications du site et ou demande complémentaire sont claires. Le fait de pouvoir essayer mon oreiller et pouvoir le rendre si cela ne me convient pas est rassurant.

    Review by

    Posted on

  13. 12-04-2021
    100%
    Sehr leicht und angenehme Wärme, super Produkt, würde es wieder kaufen!

    Review by

    Posted on

    For product Duvet 240x240cm – 4 Seasons – 290g/m2 Swisswool Filling

  14. 12-04-2021
    80%
    schnelle Lieferung, alles ok

    Review by

    Posted on

  15. 11-04-2021
    100%
    Ma fille ne l'a pas encore testé car elle utilise toujours sa turbulette Zizzz ;-)! Mais il a l'air de haute qualité.
    Même remarque que pour le général. Vu que c'est un duvet enfants susceptible d'avoir des tâches, peut-être un petit conseil lavage et aide pour enlever les taches naturellement sans abîmer le duvet serait bienvenu.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  16. 11-04-2021
    80%
    Top. Juste que la taille ne correspond pas tout à fait à l'oreiller. Pourtant sur le papier oui
  17. 11-04-2021
    80%
    Très beau et bonne qualité. Le duvet à juste de la peine à rester dans les coins mais ça doit être parce que c'est neuf.
  18. 11-04-2021
    100%
    Au top pour bien dormir. Grande qualité.

    Review by

    Posted on

    For product Premium Duvet 140x200cm – 4 Seasons – 290g/m2 Swisswool Filling

  19. 11-04-2021
    100%
    Commande arrivée complète et rapidement. Emballage sans plastique c'est vraiment top. Produits de grande qualité qui doivent durer de nombreuses années. Cela serait génial si vous mettiez un petit flyer avec la livraison, contenant les conseils de lavage. Notamment les produits conseillés (écologiques, naturels) pour enlever une tâche ou autres vu qu'on ne peux pas laver à plus de 30°C et on doit faire attention aux produits utilisés.
    Merci, belle journée.

    Review by

    Posted on

  20. 09-04-2021
    100%
    Très bien

    Review by

    Posted on

    For product Baby blanket Lucky star

  21. 09-04-2021
    100%
    Très bien

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 0-6 maanden (70cm)

  22. 09-04-2021
    100%
    Il manquait juste la carte de mon amie.

    Review by

    Posted on

  23. 09-04-2021
    100%
    wir sind sehr zufrieden

    Review by

    Posted on

    For product Duvet 160x240cm – 4 Seasons – 290g/m2 Swisswool Filling

  24. 09-04-2021
    100%
    die Bestellung war problemlos, es wurde schnell geliefert und die Hauptsache: man schläft sehr gut, mit dem neuen Duvet!

    Review by

    Posted on

  25. 08-04-2021
    100%
    Comme les draps, le tissu est doux et soyeux

    Review by

    Posted on

    For product Pillow cases - satin - organic cotton

  26. 08-04-2021
    100%
    C'est parfaitement ce que j'attendais, des draps tout doux et soyeux!
  27. 08-04-2021
    100%
    Ma fille l'a adopté dès la première nuit! Cela lui tient bien chaud!

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x170cm

  28. 08-04-2021
    100%
    Je recommande vraiment Zizzz

    Review by

    Posted on

  29. 08-04-2021
    80%
    Der Schlafsack ist super, allerdings fände ich es super wenn es mal eine Variante mir Ärmeln gäbe

    Review by

    Posted on

    For product Gigoteuse In the woods / 0-6 Mois (70cm)

  30. 08-04-2021
    100%
    Die Lieferung war superschnell und die Qualität des Schlafsacks ist super

    Review by

    Posted on

  31. 08-04-2021
    100%
    *****

    Review by

    Posted on

    For product Bio Duck Down Duvet – 160x210cm – Light and Warm

  32. 08-04-2021
    100%
    *****

    Review by

    Posted on

  33. 06-04-2021
    100%
    Top qualité, excellent produit!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blue Stripes / 24-48 maanden (110cm)

  34. 06-04-2021
    100%
    Top qualité, excellent produit!

    Review by

    Posted on

    For product Slaapzak Baby Lucky Star / 24-48 maanden (110 cm)

  35. 06-04-2021
    100%
    Depuis la naissance de mes enfants j'achete les gigoteuses Zizzz! Top qualité! Excellents produits!

    Review by

    Posted on

  36. 04-04-2021
    100%
    Super schöne Babyschlafsäcke, sehr hochwertiges Material. Würde ich jederzeit wieder kaufen. Auch nichts in Plastik verpackt. Ich bin begeistert.

    Review by

    Posted on

  37. 04-04-2021
    100%
    Matériel de qualité
  38. 04-04-2021
    100%
    Envoi rapide
    Matériel de qualité

    Review by

    Posted on

  39. 03-04-2021
    100%
    Bin super zufrieden, der Service war gut. Lieferung sehr schnell. Und mein Enkel schläft super mit der Decke...

    Review by

    Posted on

  40. 02-04-2021
    100%
    Bis jetzt war es sehr angenehm, vielleicht in den Sommermonaten zu warm.

    Review by

    Posted on

    For product Duvet 240x240cm – 4 Seasons – 290g/m2 Swisswool Filling

  41. 02-04-2021
    100%
    Wir sind sehr zufrieden!

    Review by

    Posted on

  42. 02-04-2021
    100%
    top

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  43. 02-04-2021
    100%
    top

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Space Odyssey / 24-48 maanden (110cm)

  44. 02-04-2021
    100%
    top

    Review by

    Posted on

    For product Zomer babyslaapzak Lucky Star / 24-48 maanden (110cm)

  45. 02-04-2021
    100%
    top

    Review by

    Posted on

    For product Baby Sleeping Bag Cars / 24-48 Months (110cm)

  46. 02-04-2021
    100%
    top merci

    Review by

    Posted on

  47. 01-04-2021
    100%
    Très confortable, il est rembourré de manière idéale, ni trop ferme ni trop mou.
  48. 01-04-2021
    100%
    Très satisfaite, commande rapidement arrivée et le coussin est vraiment ce dont j'avais besoin.

    Review by

    Posted on

  49. 31-03-2021
    100%
    Couette légère et agréable.
    Cf. Commentaire en première remarque.

    Review by

    Posted on

    For product Bio Duck Down Duvet – 200x210cm – Light and Warm

  50. 31-03-2021
    100%
    Agréable pour la tête et gonflant suffisant

    Review by

    Posted on

    For product Kussen van Eendendons – 40x60 cm – Zacht en Milieuvriendelijk

  51. Lekkere warme slaapzak
    Review
    80%
    Lekkere warme slaapzak van mooie materialen. De stof aan de buitenkant is nog een beetje stug, maar na een tijdje gebruiken zal dat vast soepeler worden. Ik ben tevreden!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  52. praktisch
    Review
    100%
    De twee ritsen zijn echt praktisch. Ik kan de luier verschonen zonder de slaapzak uit te trekken.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  53. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet
    Review
    100%
    Ik ben echt blij met de babyslaapzak van Zizzz. Mijn baby heeft vroeger echt veel gezweet. Met deze slaapzak wordt ze ‘s ochtends niet nat van het zweet wakker. Ook na veel wassen is de slaapzak nog niet beschadigd. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  54. bij deze slaapzak is de opening ideaal
    Review
    80%
    De halsopening van de slaapzak is precies groot genoeg. Hij ligt goed hoog, zonder dat de hals wordt dichtgesnoerd. Mijn zoon steekt ook graag zijn armen door het armsgat, maar bij deze slaapzak is de opening ideaal, er is geen extra ruimte waardoor hij dat niet meer kan doen.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  55. geen koude ritssluiting in de nek liggen
    Review
    100%
    Door de dubbele ritssluiting heeft de baby, ook als het nog klein is, geen koude ritssluiting in de nek liggen, omdat deze naar beneden gaat.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  56. Gran acierto
    Review
    100%
    El saco cumple su función a la perfección. Mantiene a mi hija a la temperatura ideal toda la noche sin que pueda destaparse como solía hacer con las sábanas. Además se lava sin problema y es un producto de gran calidad. Todo un acierto el haberlo comprado.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  57. Great quality
    Review
    100%
    We were already very satisfied with our 0-6 months sleeping bag. With this bigger model we confirm its excellent quality and materials. Our child sleeps cosy and comfy all night long. Thanks!!!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  58. De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen
    Review
    100%
    De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen: twee drukkers op de schouders + dubbele rits. Tot nu toe moest ik altijd de arm van mijn baby opnieuw inpakken. Dat is nu verleden tijd. Ook schuift de rits niet meer weg naar de zijkant. Bovendien kun je door de dubbele ritssluiting + het gat dat aan de achterkant zit, je baby gemakkelijk met slaapzak aan in de autostoel (of kinderwagen) vastmaken en direct na thuiskomst in bed leggen.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  59. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.
    Review
    100%
    Ik ben erg tevreden met het dekbed. De prijs-kwaliteit verhouding klopt als een bus. De deken is erg licht, wat voorafgaand ook een van mijn zoekcriteria was. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x220cm

  60. Ziet er goed uit en is erg comfortabel
    Review
    100%
    De slaapzak ziet er goed uit en is erg comfortabel. Jammer dat voor een perfect eindresultaat, hij na het wassen gestreken moet worden. Voor een wolproduct droogt hij verrassend snel.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  61. Ik heb er al alles over gezegd
    Review
    100%
    Ik heb er al alles over gezegd. Ik heb een nabestelling gedaan, omdat dit dekbed zo goed is.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 155x220cm

  62. Super
    Review
    100%
    Super

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  63. Erg prettig
    Review
    100%
    Gebruik hem af en toe voor een groter kind. Erg prettig in het gebruik.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  64. Geweldige kwaliteit
    Review
    100%
    Geweldige kwaliteit, praktisch en bovendien erg mooi.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  65. Alles tiptop
    Review
    100%
    Alles tiptop

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  66. Mijn dochter slaapt er goed in.
    Review
    100%
    Mijn dochter slaapt er goed in. Wij houden de kamertemperatuur altijd op 18 graden, zodat het niet te koud of te warm is. Bovendien is de slaapzak erg mooi, wat het geheel nog beter maakt. De slaapzak is hoogwaardig afgewerkt.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  67. Erg mooi
    Review
    100%
    Ik heb de slaapzak tot nu toe nog niet gebruikt, omdat wij nog tussen 0-6 maanden zitten. Hij ziet er echter erg mooi uit en de afwerking is van zeer hoge kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  68. Kwalitatief hoogwaardige slaapzak
    Review
    100%
    Wij waren met de versie van 0-6 maanden al zeer tevreden. Een kwalitatief hoogwaardige slaapzak, die zijn dienst in de zomer en in de winter al heeft bewezen!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  69. Snelle levering
    Review
    100%
    Snelle levering

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  70. Erg tevreden
    Review
    100%
    Erg praktisch om 's nachts in te slapen en ook voor in de maxi cosi. Wij zijn erg tevreden met dit product.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  71. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  72. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    80%
    Zeer goede kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  73. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    100%
    Zeer goede kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  74. Goede kwaliteit
    Review
    80%
    Goede kwaliteit

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  75. TOP
    Review
    100%
    De service, afhandeling en het product zijn TOP. Wij en onze dochter zijn uiterst tevreden.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  76. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs tijdens de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  77. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs in de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)

  78. Nunca se enfría
    Review
    100%
    Además de eficaz es muy duradero, lo ha "heredado" de su hermano mayor y sigue dando el mismo rendimiento de siempre.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  79. Beautiful!
    I bough one of these duvets last year and was so delighted with the product that I immediately ordered a second one! Everything about the duvet is wonderful right down to the beautiful storage bag it arrives in. Exceptional quality. I am just waiting now for Zizzz to produce the equivalent of the beautiful baby blankets for adults!

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 220x240cm

  80. La petite grenouille
    Review
    100%
    J'ai acheté cette gigoteuse pour mon fils quand il avait 2 ans. Depuis il est tellement fan de la petite grenouille qu'elle est devenue sa copine avant de faire dodo. De plus cette gigoteuse l’empêche de se découvrir pendant la nuit en gardant toute liberté au mouvement.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  81. fabuloso!
    Review
    100%
    Estoy fascinada con el producto, alta calidad y mi hija duerme divinamente. Hemos hecho una gran compra....a repetir cuando crezca.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  82. Une belle découverte
    Review
    100%
    Quelle magnifique découverte que les gigoteuses pour bébé Zizzz!
    Au revoir les fibres synthétiques dans lesquelles nos petits surtranspirent.
    Vive la laine vierge des produits Zizzz qui régule la température et le coton tout doux qui offre un confort si douillet et de qualité.
    Cette gigoteuse ne bouge pas au lavage.
    Ma fille Juliette en raffole. Je viens d'en commander une deuxième.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  83. ¡Me encanta!
    Review
    100%
    Cuando ves el producto en la web ves que es bonito, y por la descripción, sabes que es de calidad, pero cuando lo recibes compruebas q es aún más bonito y "amoroso" de lo q pensabas ¡Estoy deseando q nazca mi peque para estrenarlo!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  84. super Schlafsack!
    Review
    100%
    Seit unsere Tochter geboren ist, verwenden wir nur Zizzz Schlafsäcke. Sie schläft wie ein Engel, hat angenehm warm und schwitzt nie. Bin total Zizzz-Fan und die nächste Grösse ist bereits bestellt :-)

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  85. Vraiment formidable :-)
    Review
    100%
    Depuis notre première gigoteuse Zizzz nous sommes vraiment convaincus qu'elles sont juste extraordinaire pour le sommeil et le confort de notre bébé ! D'ailleurs nous avons continué et acheté la taille suivante et franchement ce sont des jours et des nuits reposantes pour tous : Merci pour la qualité de vos produits.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  86. I love it!
    Review
    100%
    I love it, and most importantly my son loves it too. I had tried several different sleeping bags for my son, this is the perfect one for him.

    Thank you very much!

    JanMae

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  87. Beautiful!
    Review
    100%
    I ordered this item on line recently and was delighted with the product received. Packaging was beautiful - including the lovely bag it comes in to store. Beautiful quality product !

    Review by

    Posted on

    For product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 160x210cm - Swiss Made

  88. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect.
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Review by

    Posted on

    For product Babydeken Poedel Holly G

  89. I also use the blanket in the stroller for the same effect.
    Review
    100%
    The Zizzz sleeping bag is really great. Danique is always at exactly the right temperature. I also use the blanket in the stroller for the same effect. And ..on top of that, since she has the bag she started sleeping longer at night and since yesterday she slept the whole night through for the first time. It’s really great.

    Review by

    Posted on

    For product Babydeken Poedel Holly G

  90. Ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  91. I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted.
    Review
    100%
    We are really very happy with your product, I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted..... :-)

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  92. Me parece una calidad extraordinaria
    Review
    100%
    He recibido su información y el saco de bebé. Me parece una calidad extraordinaria y voy a incluir su marca en mis cursos.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)