Klantenreviews
  1. 11-11-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  2. 06-11-2018
    100%
    Die Abwicklung war schnell und unkompliziert. Die Ware ist qualitativ hochwertig.

    Gereviewd door

    Gepost op

  3. 01-11-2018
    100%
    Unkomplizierter Bestellvorgang und rasche Lieferung.

    Gereviewd door

    Gepost op

  4. 01-11-2018
    60%
    Ihr Produkt ist wunderschön. Die Abwicklung der Bestellung und der Zahlung sind unklar - siehe Emails.

    Gereviewd door

    Gepost op

  5. 01-11-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  6. 31-10-2018
    100%
    Gute Qualität, praktisch, kuschelig

    Gereviewd door

    Gepost op

  7. 31-10-2018
    100%
    Sehr freundlich. Super Service. Bin sehr zufrieden.

    Gereviewd door

    Gepost op

  8. 31-10-2018
    100%
    Ik ben zeer tevreden over de producten van zizzz. Heel mooie pyjama en slaappakje. Alleen de rits van deze slaapzak loopt aan het begin iets stroef, maar verder zeer tevreden over. Zou niet meer anders willen. Ook heel tevreden over de snelle levering.

    Gereviewd door

    Gepost op

  9. 30-10-2018
    80%
    J’ai commandé un duvet Zizzz en laine pour l’hiver. Le produit est magnifique, de très bonne qualité, le design des emballages est sublime, la livraison est rapide et le service client très sympathique en plus du fait que les réponses données sont très complètes. Je ne regrette qu’une chose, c’est que mon duvet ne soit pas un peu plus chaud, un peu plus épais. J’ai toujours un peu froid au moment de l’endormissement et pourtant je n’habite qu’à 400 m d’altitude. Mais je duis très contente de la chaleur d’isolation fournie par mon duvet Zizz qui est bien plus agréable et naturelle qu’un duvet synthétique qui fait transpirer! Chaque soir je me réjouis de me glisser sous mon duvet Zizzz... et ma couverture en laine :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

  10. 29-10-2018
    100%
    Les gigoteuses sont d'excellente qualité. Seul le prix reste un peu élevé.

    Gereviewd door

    Gepost op

  11. 28-10-2018
    100%
    Gutes Produkt, schönes Design und schnelle Lieferung!

    Gereviewd door

    Gepost op

  12. 25-10-2018
    100%
    Très contente du produit. J'ai acheté des gigoteuses depuis la naissance de mon fils. Nous en avons pour l'été et pour l'hiver et nous jamais eu de soucis avec.
    Les gigoteuses Zizzz sont des produits que je conseille à toutes mes connaissances!!

    Gereviewd door

    Gepost op

  13. 25-10-2018
    100%
    Hat alles super und unkompliziert geklappt. Mit dem gelieferten Produkt bin ich sehr zufrieden. Gerne wieder!

    Gereviewd door

    Gepost op

  14. 24-10-2018
    80%
    Très satisfaite

    Gereviewd door

    Gepost op

  15. 24-10-2018
    100%
    Livraison très rapide et très bonne qualité.

    Gereviewd door

    Gepost op

  16. 23-10-2018
    100%
    Nous avons commandé un duvet pour notre fille de 2 ans. La qualité est très bonne, la livraison à été rapide.

    Gereviewd door

    Gepost op

  17. 21-10-2018
    100%
    Unkomplizierter Bestellvorgang und sehr rasche Lieferung. Die Ware ist qualitativ sehr hochwertig!

    Gereviewd door

    Gepost op

  18. 20-10-2018
    100%
    Keine automatische Bestellbestätigung erhalten. Dafür sehr schnelle Abwicklung der Bestellung. Der Schlafsack ist spitze!

    Gereviewd door

    Gepost op

  19. 18-10-2018
    80%
    extrem hilfsbereiter Anbieter, schöne Produkte

    Gereviewd door

    Gepost op

  20. 17-10-2018
    100%
    Livraison rapide, le duvet enfant est très agréable et confortable pour les nuits de mon fils.

    Gereviewd door

    Gepost op

  21. 17-10-2018
    100%
    Efficace rapide bon produit

    Gereviewd door

    Gepost op

  22. 17-10-2018
    100%
    J'ai commandé 2 fois des gigoteuses sur votre site et j'ai toujours trouvé cela facile et rapide.

    Gereviewd door

    Gepost op

  23. 15-10-2018
    100%
    Estoy encantada con esta empresa, es muy profesional y sin duda la recomendaría a cualquier persona que valore la calidad y salud

    Gereviewd door

    Gepost op

  24. Lekkere warme slaapzak
    Review
    80%
    Lekkere warme slaapzak van mooie materialen. De stof aan de buitenkant is nog een beetje stug, maar na een tijdje gebruiken zal dat vast soepeler worden. Ik ben tevreden!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  25. praktisch
    Review
    100%
    De twee ritsen zijn echt praktisch. Ik kan de luier verschonen zonder de slaapzak uit te trekken.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  26. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet
    Review
    100%
    Ik ben echt blij met de babyslaapzak van Zizzz. Mijn baby heeft vroeger echt veel gezweet. Met deze slaapzak wordt ze ‘s ochtends niet nat van het zweet wakker. Ook na veel wassen is de slaapzak nog niet beschadigd. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  27. bij deze slaapzak is de opening ideaal
    Review
    80%
    De halsopening van de slaapzak is precies groot genoeg. Hij ligt goed hoog, zonder dat de hals wordt dichtgesnoerd. Mijn zoon steekt ook graag zijn armen door het armsgat, maar bij deze slaapzak is de opening ideaal, er is geen extra ruimte waardoor hij dat niet meer kan doen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  28. geen koude ritssluiting in de nek liggen
    Review
    100%
    Door de dubbele ritssluiting heeft de baby, ook als het nog klein is, geen koude ritssluiting in de nek liggen, omdat deze naar beneden gaat.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  29. Gran acierto
    Review
    100%
    El saco cumple su función a la perfección. Mantiene a mi hija a la temperatura ideal toda la noche sin que pueda destaparse como solía hacer con las sábanas. Además se lava sin problema y es un producto de gran calidad. Todo un acierto el haberlo comprado.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  30. Great quality
    Review
    100%
    We were already very satisfied with our 0-6 months sleeping bag. With this bigger model we confirm its excellent quality and materials. Our child sleeps cosy and comfy all night long. Thanks!!!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  31. De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen
    Review
    100%
    De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen: twee drukkers op de schouders + dubbele rits. Tot nu toe moest ik altijd de arm van mijn baby opnieuw inpakken. Dat is nu verleden tijd. Ook schuift de rits niet meer weg naar de zijkant. Bovendien kun je door de dubbele ritssluiting + het gat dat aan de achterkant zit, je baby gemakkelijk met slaapzak aan in de autostoel (of kinderwagen) vastmaken en direct na thuiskomst in bed leggen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  32. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.
    Review
    100%
    Ik ben erg tevreden met het dekbed. De prijs-kwaliteit verhouding klopt als een bus. De deken is erg licht, wat voorafgaand ook een van mijn zoekcriteria was. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x220cm

  33. Ziet er goed uit en is erg comfortabel
    Review
    100%
    De slaapzak ziet er goed uit en is erg comfortabel. Jammer dat voor een perfect eindresultaat, hij na het wassen gestreken moet worden. Voor een wolproduct droogt hij verrassend snel.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  34. Ik heb er al alles over gezegd
    Review
    100%
    Ik heb er al alles over gezegd. Ik heb een nabestelling gedaan, omdat dit dekbed zo goed is.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 155x220cm

  35. Super
    Review
    100%
    Super

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  36. Erg prettig
    Review
    100%
    Gebruik hem af en toe voor een groter kind. Erg prettig in het gebruik.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  37. Geweldige kwaliteit
    Review
    100%
    Geweldige kwaliteit, praktisch en bovendien erg mooi.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  38. Mijn dochter slaapt er goed in.
    Review
    100%
    Mijn dochter slaapt er goed in. Wij houden de kamertemperatuur altijd op 18 graden, zodat het niet te koud of te warm is. Bovendien is de slaapzak erg mooi, wat het geheel nog beter maakt. De slaapzak is hoogwaardig afgewerkt.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  39. Erg mooi
    Review
    100%
    Ik heb de slaapzak tot nu toe nog niet gebruikt, omdat wij nog tussen 0-6 maanden zitten. Hij ziet er echter erg mooi uit en de afwerking is van zeer hoge kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  40. Alles tiptop
    Review
    100%
    Alles tiptop

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  41. Kwalitatief hoogwaardige slaapzak
    Review
    100%
    Wij waren met de versie van 0-6 maanden al zeer tevreden. Een kwalitatief hoogwaardige slaapzak, die zijn dienst in de zomer en in de winter al heeft bewezen!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  42. Snelle levering
    Review
    100%
    Snelle levering

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  43. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  44. Erg tevreden
    Review
    100%
    Erg praktisch om 's nachts in te slapen en ook voor in de maxi cosi. Wij zijn erg tevreden met dit product.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  45. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    80%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  46. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    100%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  47. Goede kwaliteit
    Review
    80%
    Goede kwaliteit

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  48. TOP
    Review
    100%
    De service, afhandeling en het product zijn TOP. Wij en onze dochter zijn uiterst tevreden.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  49. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs tijdens de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  50. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs in de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)

  51. Nunca se enfría
    Review
    100%
    Además de eficaz es muy duradero, lo ha "heredado" de su hermano mayor y sigue dando el mismo rendimiento de siempre.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  52. Beautiful!
    I bough one of these duvets last year and was so delighted with the product that I immediately ordered a second one! Everything about the duvet is wonderful right down to the beautiful storage bag it arrives in. Exceptional quality. I am just waiting now for Zizzz to produce the equivalent of the beautiful baby blankets for adults!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 220x240cm

  53. La petite grenouille
    Review
    100%
    J'ai acheté cette gigoteuse pour mon fils quand il avait 2 ans. Depuis il est tellement fan de la petite grenouille qu'elle est devenue sa copine avant de faire dodo. De plus cette gigoteuse l’empêche de se découvrir pendant la nuit en gardant toute liberté au mouvement.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  54. fabuloso!
    Estoy fascinada con el producto, alta calidad y mi hija duerme divinamente. Hemos hecho una gran compra....a repetir cuando crezca.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  55. Une belle découverte
    Quelle magnifique découverte que les gigoteuses pour bébé Zizzz!
    Au revoir les fibres synthétiques dans lesquelles nos petits surtranspirent.
    Vive la laine vierge des produits Zizzz qui régule la température et le coton tout doux qui offre un confort si douillet et de qualité.
    Cette gigoteuse ne bouge pas au lavage.
    Ma fille Juliette en raffole. Je viens d'en commander une deuxième.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  56. ¡Me encanta!
    Review
    100%
    Cuando ves el producto en la web ves que es bonito, y por la descripción, sabes que es de calidad, pero cuando lo recibes compruebas q es aún más bonito y "amoroso" de lo q pensabas ¡Estoy deseando q nazca mi peque para estrenarlo!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  57. super Schlafsack!
    Seit unsere Tochter geboren ist, verwenden wir nur Zizzz Schlafsäcke. Sie schläft wie ein Engel, hat angenehm warm und schwitzt nie. Bin total Zizzz-Fan und die nächste Grösse ist bereits bestellt :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  58. I love it!
    Review
    100%
    I love it, and most importantly my son loves it too. I had tried several different sleeping bags for my son, this is the perfect one for him.

    Thank you very much!

    JanMae

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  59. Vraiment formidable :-)
    Depuis notre première gigoteuse Zizzz nous sommes vraiment convaincus qu'elles sont juste extraordinaire pour le sommeil et le confort de notre bébé ! D'ailleurs nous avons continué et acheté la taille suivante et franchement ce sont des jours et des nuits reposantes pour tous : Merci pour la qualité de vos produits.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  60. Beautiful!
    I ordered this item on line recently and was delighted with the product received. Packaging was beautiful - including the lovely bag it comes in to store. Beautiful quality product !

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 160x210cm - Swiss Made

  61. Ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  62. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect.
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babydeken Poedel Holly G

  63. I also use the blanket in the stroller for the same effect.
    The Zizzz sleeping bag is really great. Danique is always at exactly the right temperature. I also use the blanket in the stroller for the same effect. And ..on top of that, since she has the bag she started sleeping longer at night and since yesterday she slept the whole night through for the first time. It’s really great.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babydeken Poedel Holly G

  64. I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted.
    Review
    100%
    We are really very happy with your product, I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted..... :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  65. Me parece una calidad extraordinaria
    Review
    100%
    He recibido su información y el saco de bebé. Me parece una calidad extraordinaria y voy a incluir su marca en mis cursos.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)