Customer Reviews
  1. 10-10-2019
    100%
    Excellent product - I buy a sleeping bag to everyone new born around me and highly recommend everyone to do the same. Pure, sustainable , qualitative materials ! Babies and their parents love it

    Review by

    Posted on

  2. 10-10-2019
    100%
    Excellent product

    Review by

    Posted on

    For product Baby sleeping bag Vichy Blue / 24-48 Months (110cm)

  3. 10-10-2019
    100%
    Excellent product

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Nieuwe Blaadjes / 6-24 maanden (90cm)

  4. 10-10-2019
    100%
    Super Qualität. Meine Tochter schläft viel ruhiger jetzt al vorher. Kann das Produkt nur weiter empfehlen.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  5. 10-10-2019
    100%
    Top Service und top Qualität.

    Review by

    Posted on

  6. 09-10-2019
    80%
    Tolles Produkt, leider sehr eng geschnitten.
    Müsste etwas weiter vom Schnitt sein.
    Ansonsten super Produkt.
    Sieht toll aus und beste Qualität.
    Einfach zum träumen.
    Vielleicht auch für noch größere Kinder anbieten, ab 6 Jahre.

    Review by

    Posted on

    For product Pyjama Lucky Star 12-18M

  7. 09-10-2019
    100%
    - Sehr gute Erreichbarkeit.
    - Freundlichkeit und schnelles Handeln
    - schnelles Antworten, sowie telefonisch
    als auch per Mail
    - Reklamation kein Problem ( schnell und
    Problemlos )
    - Sehr gute Produkte und beste Qualität
    - Sehr zu empfehlen
    - online Shop sehr ansprechend und
    überschaubar
    - die Schlafanzüge vielleicht etwas weiter
    anfertigen, sie sind sehr eng
    geschnitten. Das fanden ich schade,
    weil sie sind echt toll! Wie alle Produkte.

    Review by

    Posted on

  8. 08-10-2019
    100%
    Produit au top et livraison ultra rapide.

    Review by

    Posted on

  9. 08-10-2019
    100%
    C'est la deuxième giboyeuse que nous achetons et c'est un très bon produit

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Space Odyssey / 24-48 maanden (110cm)

  10. 03-10-2019
    100%
    Kontakt mit Kundendienst: Sehr schnelle Bearbeitung, super Service

    Review by

    Posted on

  11. 03-10-2019
    100%
    Ist bereits der 3. Schlafsack den ich kaufe und also sehr zufrieden mit dem Produkt und der Abwicklung!

    Review by

    Posted on

    For product Baby Sleeping Bag Cars / 24-48 Months (110cm)

  12. 03-10-2019
    100%
    Ich kaufe bereits den 3. Schlafsack, bin also sichtlich sehr zufrieden mit dem Produkt und der Abwicklung sowieso!

    Review by

    Posted on

  13. 03-10-2019
    100%
    Der Schlafsack ist absolut empfehlenswert. Unsere Tochter hat darin schön warm, ohne zu überhitzen. Zum Wickeln auch sehr praktisch und sehr angenehmes Futter auf der Innenseite. Einzig zu wünschen wäre eine heissere Waschtemperatur, da beim Wickeln hie und da ein "Unfall" passiert und die Flecken bei niedrigen Temperaturen nicht weg gehen.

    Review by

    Posted on

  14. 01-10-2019
    100%
    Très bon produit.

    Review by

    Posted on

  15. 01-10-2019
    100%
    Très bon produit !

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x170cm

  16. 01-10-2019
    100%
    *****

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  17. 01-10-2019
    100%
    *****

    Review by

    Posted on

  18. 26-09-2019
    100%
    Produits d’excellente qualité! Les finissions sont superbe et les matières utilisées aussi.

    Review by

    Posted on

  19. 26-09-2019
    100%
    Sleeping, or walking our baby.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  20. 26-09-2019
    100%
    Goods were of course top noch, service very quick. Very happy camper is already sleeping in the bag.

    Review by

    Posted on

  21. 25-09-2019
    80%
    Gigoteuse extra, le pyjama est encore un peu grand, mais à l'air de bonne qualité.

    Review by

    Posted on

  22. 25-09-2019
    100%
    Immer perfektes Schlafklima. Wir wohnen auf 1600 Mumie und da ist der Schlafsack bei uns das ganze Jahr hindurch im Dauereinsatz. Tolle Verarbeitung, top Qualität und rasche Lieferung!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Madeliefjes / 24-48 maanden (110cm)

  23. 25-09-2019
    100%
    Wir haben schon die dritte Größe Babyschlafsack bestellt.
    Es sind die Allerbesten!!

    Review by

    Posted on

  24. 25-09-2019
    100%
    Produit d'excellente qualité répondant à toutes les qualités avancées par la marque sur leur site.
    Ma petite-fille, sa maman et moi-même sommes conquises à 100%, je recommande très vivement ce produit

    Review by

    Posted on

  25. 24-09-2019
    100%
    Sehr gute Produkte. Die Qualität stimmt.
    Der Service ist gut. So wie erwartet.

    Review by

    Posted on

  26. 20-09-2019
    100%
    Hab ich gerade geschrieben

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  27. 20-09-2019
    100%
    Sehr sehr gute Qualität. Ich freue mich auf den Moment, wenn mein Kind erstmalig darin liegen wird. Vielen Dank.

    Review by

    Posted on

  28. 17-09-2019
    100%
    Ein tolles Produkt! Aktuell gibt es meiner Meinung nach nichts vergleichbares auf dem deutschen Markt! Wir haben bereits den zweiten Schlafsack in Folge im Einsatz und er hält, was der Hersteller verspricht. Tolles Natur-Material ohne Kunstfasern. Unser Kind fühlt sich darin sehr wohl. Egal, welche Außentemperatur gerade ist, die Körpertemperatur unseres Kindes bleibt konstant bei ~37°C.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  29. 17-09-2019
    100%
    *** Kaufabwicklung und Lieferung verliefen jedes Mal unkompliziert und schnell. Klare Empfehlung!

    Review by

    Posted on

  30. 17-09-2019
    100%
    Sehr gutes, Produkt ***

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 135x200cm

  31. 17-09-2019
    100%
    *****

    Review by

    Posted on

  32. 11-09-2019
    100%
    Super Produkt

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Lucky Star / 24-48 maanden (110cm)

  33. 11-09-2019
    100%
    *****

    Review by

    Posted on

  34. 06-09-2019
    100%
    Toujours un excellent service, tout est bien détaillé sur le site, livraison ultra rapide, emballage soigné.

    Review by

    Posted on

  35. 31-08-2019
    80%
    Ich finde die Produkte gut

    Review by

    Posted on

  36. 30-08-2019
    100%
    Mein Kleiner fühlt sich wohl und hatte noch nie zu heiss da es sich die Temparatur gut reguliert. Klar wenn es wieder ein heisser Tag ist, steck ich ihn nicht in den Schlafsack. Ich bestelle aufjedenfall in 6 Monaten wieder einen passenden ;-)

    Review by

    Posted on

  37. 30-08-2019
    100%
    Einfache Handhabung und Pflege, unser Kind fühlt sich sehr wohl darin, kann nur empfohlen werden, sehr gute Qualität!!!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  38. 30-08-2019
    100%
    Reibungsloser Ablauf, schnelle Lieferung, top Qualität der Ware, jederzeit wieder, nur zu empfehlen!!!

    Review by

    Posted on

  39. 24-08-2019
    100%
    Unsere Kleine schläft wunderbar im Schlafsack, welcher ganzjährig brauchbar ist (ausser in Tropennächten). Auch im Winter meistens nur mit Body, er ist super wärmend, aber auch Temperatur ausgleichend im Sommer.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Lucky Star / 6-24 maanden (90cm)

  40. 24-08-2019
    100%
    Tolle Qualität der Schlafanzüge und schönes Design! Auch sehr zufrieden mit dem Kundenservice. In ganzer Linie weiterzuempfehlen, wer auf Qualität und Nachhaltigkeit achten möchte, ist hier richtig.

    Review by

    Posted on

  41. 24-08-2019
    100%
    Achat simple et produit délivré rapidement dans un emballage très bien dimensionné

    Review by

    Posted on

  42. 24-08-2019
    100%
    La Laine a beaucoup de vertus, elle permet entre autre d'évacuer la transpiration facilement

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Lucky Star / 6-24 maanden (90cm)

  43. 22-08-2019
    100%
    Service au top.
    Livraison rapide, excellente explications du produit.
    Le produit (coussin) est vraiment génial. Housse de protection, régalage d'épaisseur.

    Review by

    Posted on

  44. 22-08-2019
    100%
    Absolument parfait et très bien pensé.

    Review by

    Posted on

    For product Pillow 40x60cm – Adjustable Thickness

  45. 20-08-2019
    100%
    J’aime bcp vos produits que nous avions déjà acheté pour notre premier enfant. C’est un peu cher mais au moins on sait que ce sont des bons matériaux et de la qualité (mais c’est clair c’est un luxe de s’offrir une gigoteuse à ~ ***.-).
    Un seul petit souci (mais que vous n’y pouvez pas grand chose) après avoir utilisé la gigoteuse 0-6 mois pour notre premier enfant celle-ci est jaunie sau niveau du col suite aux bavouilles et gorgées et ce malgré un lavage régulier avec prélavage des tâches en question. Du coup j’ai gardé cette ancienne gigoteuse comme « secours » pour quand la nouvelle sera à laver et j’en ai commandé une nouvelle pour notre 2ème enfant pour qu’il ait lui aussi une jolie petite gigoteuse toute belle à sa naissance (mais c’est vrai que dans l’ideal j’aurais aimé ,vu son prix, pouvoir conserver la première gigoteuse pour mes deux enfants)

    Review by

    Posted on

  46. 20-08-2019
    100%
    *****

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  47. 15-08-2019
    100%
    Sèche gut

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Lucky Star / 6-24 maanden (90cm)

  48. 15-08-2019
    100%
    Sehr gut

    Review by

    Posted on

  49. 13-08-2019
    100%
    Wie sind sehr zufrieden mit dem Produkt. Einfach toll. Auch der Kundendienst ist sehr freundlich und kompetent.

    Review by

    Posted on

  50. 07-08-2019
    100%
    Rapide, arrangeant et sympathique

    Review by

    Posted on

  51. Lekkere warme slaapzak
    Review
    80%
    Lekkere warme slaapzak van mooie materialen. De stof aan de buitenkant is nog een beetje stug, maar na een tijdje gebruiken zal dat vast soepeler worden. Ik ben tevreden!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  52. praktisch
    Review
    100%
    De twee ritsen zijn echt praktisch. Ik kan de luier verschonen zonder de slaapzak uit te trekken.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  53. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet
    Review
    100%
    Ik ben echt blij met de babyslaapzak van Zizzz. Mijn baby heeft vroeger echt veel gezweet. Met deze slaapzak wordt ze ‘s ochtends niet nat van het zweet wakker. Ook na veel wassen is de slaapzak nog niet beschadigd. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  54. bij deze slaapzak is de opening ideaal
    Review
    80%
    De halsopening van de slaapzak is precies groot genoeg. Hij ligt goed hoog, zonder dat de hals wordt dichtgesnoerd. Mijn zoon steekt ook graag zijn armen door het armsgat, maar bij deze slaapzak is de opening ideaal, er is geen extra ruimte waardoor hij dat niet meer kan doen.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  55. geen koude ritssluiting in de nek liggen
    Review
    100%
    Door de dubbele ritssluiting heeft de baby, ook als het nog klein is, geen koude ritssluiting in de nek liggen, omdat deze naar beneden gaat.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  56. Gran acierto
    Review
    100%
    El saco cumple su función a la perfección. Mantiene a mi hija a la temperatura ideal toda la noche sin que pueda destaparse como solía hacer con las sábanas. Además se lava sin problema y es un producto de gran calidad. Todo un acierto el haberlo comprado.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  57. Great quality
    Review
    100%
    We were already very satisfied with our 0-6 months sleeping bag. With this bigger model we confirm its excellent quality and materials. Our child sleeps cosy and comfy all night long. Thanks!!!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  58. De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen
    Review
    100%
    De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen: twee drukkers op de schouders + dubbele rits. Tot nu toe moest ik altijd de arm van mijn baby opnieuw inpakken. Dat is nu verleden tijd. Ook schuift de rits niet meer weg naar de zijkant. Bovendien kun je door de dubbele ritssluiting + het gat dat aan de achterkant zit, je baby gemakkelijk met slaapzak aan in de autostoel (of kinderwagen) vastmaken en direct na thuiskomst in bed leggen.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  59. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.
    Review
    100%
    Ik ben erg tevreden met het dekbed. De prijs-kwaliteit verhouding klopt als een bus. De deken is erg licht, wat voorafgaand ook een van mijn zoekcriteria was. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x220cm

  60. Ziet er goed uit en is erg comfortabel
    Review
    100%
    De slaapzak ziet er goed uit en is erg comfortabel. Jammer dat voor een perfect eindresultaat, hij na het wassen gestreken moet worden. Voor een wolproduct droogt hij verrassend snel.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  61. Ik heb er al alles over gezegd
    Review
    100%
    Ik heb er al alles over gezegd. Ik heb een nabestelling gedaan, omdat dit dekbed zo goed is.

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 155x220cm

  62. Super
    Review
    100%
    Super

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  63. Erg prettig
    Review
    100%
    Gebruik hem af en toe voor een groter kind. Erg prettig in het gebruik.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  64. Geweldige kwaliteit
    Review
    100%
    Geweldige kwaliteit, praktisch en bovendien erg mooi.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  65. Alles tiptop
    Review
    100%
    Alles tiptop

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  66. Mijn dochter slaapt er goed in.
    Review
    100%
    Mijn dochter slaapt er goed in. Wij houden de kamertemperatuur altijd op 18 graden, zodat het niet te koud of te warm is. Bovendien is de slaapzak erg mooi, wat het geheel nog beter maakt. De slaapzak is hoogwaardig afgewerkt.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  67. Erg mooi
    Review
    100%
    Ik heb de slaapzak tot nu toe nog niet gebruikt, omdat wij nog tussen 0-6 maanden zitten. Hij ziet er echter erg mooi uit en de afwerking is van zeer hoge kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  68. Kwalitatief hoogwaardige slaapzak
    Review
    100%
    Wij waren met de versie van 0-6 maanden al zeer tevreden. Een kwalitatief hoogwaardige slaapzak, die zijn dienst in de zomer en in de winter al heeft bewezen!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  69. Snelle levering
    Review
    100%
    Snelle levering

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  70. Erg tevreden
    Review
    100%
    Erg praktisch om 's nachts in te slapen en ook voor in de maxi cosi. Wij zijn erg tevreden met dit product.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  71. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  72. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    80%
    Zeer goede kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  73. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    100%
    Zeer goede kwaliteit.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  74. Goede kwaliteit
    Review
    80%
    Goede kwaliteit

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  75. TOP
    Review
    100%
    De service, afhandeling en het product zijn TOP. Wij en onze dochter zijn uiterst tevreden.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  76. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs tijdens de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  77. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs in de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)

  78. Nunca se enfría
    Review
    100%
    Además de eficaz es muy duradero, lo ha "heredado" de su hermano mayor y sigue dando el mismo rendimiento de siempre.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  79. Beautiful!
    I bough one of these duvets last year and was so delighted with the product that I immediately ordered a second one! Everything about the duvet is wonderful right down to the beautiful storage bag it arrives in. Exceptional quality. I am just waiting now for Zizzz to produce the equivalent of the beautiful baby blankets for adults!

    Review by

    Posted on

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 220x240cm

  80. La petite grenouille
    Review
    100%
    J'ai acheté cette gigoteuse pour mon fils quand il avait 2 ans. Depuis il est tellement fan de la petite grenouille qu'elle est devenue sa copine avant de faire dodo. De plus cette gigoteuse l’empêche de se découvrir pendant la nuit en gardant toute liberté au mouvement.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  81. fabuloso!
    Review
    100%
    Estoy fascinada con el producto, alta calidad y mi hija duerme divinamente. Hemos hecho una gran compra....a repetir cuando crezca.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  82. Une belle découverte
    Review
    100%
    Quelle magnifique découverte que les gigoteuses pour bébé Zizzz!
    Au revoir les fibres synthétiques dans lesquelles nos petits surtranspirent.
    Vive la laine vierge des produits Zizzz qui régule la température et le coton tout doux qui offre un confort si douillet et de qualité.
    Cette gigoteuse ne bouge pas au lavage.
    Ma fille Juliette en raffole. Je viens d'en commander une deuxième.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  83. ¡Me encanta!
    Review
    100%
    Cuando ves el producto en la web ves que es bonito, y por la descripción, sabes que es de calidad, pero cuando lo recibes compruebas q es aún más bonito y "amoroso" de lo q pensabas ¡Estoy deseando q nazca mi peque para estrenarlo!

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  84. super Schlafsack!
    Review
    100%
    Seit unsere Tochter geboren ist, verwenden wir nur Zizzz Schlafsäcke. Sie schläft wie ein Engel, hat angenehm warm und schwitzt nie. Bin total Zizzz-Fan und die nächste Grösse ist bereits bestellt :-)

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  85. Vraiment formidable :-)
    Depuis notre première gigoteuse Zizzz nous sommes vraiment convaincus qu'elles sont juste extraordinaire pour le sommeil et le confort de notre bébé ! D'ailleurs nous avons continué et acheté la taille suivante et franchement ce sont des jours et des nuits reposantes pour tous : Merci pour la qualité de vos produits.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  86. I love it!
    Review
    100%
    I love it, and most importantly my son loves it too. I had tried several different sleeping bags for my son, this is the perfect one for him.

    Thank you very much!

    JanMae

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  87. Beautiful!
    I ordered this item on line recently and was delighted with the product received. Packaging was beautiful - including the lovely bag it comes in to store. Beautiful quality product !

    Review by

    Posted on

    For product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 160x210cm - Swiss Made

  88. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect.
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Review by

    Posted on

    For product Babydeken Poedel Holly G

  89. I also use the blanket in the stroller for the same effect.
    Review
    100%
    The Zizzz sleeping bag is really great. Danique is always at exactly the right temperature. I also use the blanket in the stroller for the same effect. And ..on top of that, since she has the bag she started sleeping longer at night and since yesterday she slept the whole night through for the first time. It’s really great.

    Review by

    Posted on

    For product Babydeken Poedel Holly G

  90. Ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  91. I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted.
    Review
    100%
    We are really very happy with your product, I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted..... :-)

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  92. Me parece una calidad extraordinaria
    Review
    100%
    He recibido su información y el saco de bebé. Me parece una calidad extraordinaria y voy a incluir su marca en mis cursos.

    Review by

    Posted on

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)