Klantenreviews
  1. 22-03-2019
    100%
    Bonjour je suis entièrement satisfaite avec la couette, c’ est très agréable,léger, chaud mais pas trop. Mais j’ ai un problème avec la housse que j’ ai pris avec (2.40m/2.40m) elle a rétrécit en largeur elle ne fait plus que 2.20 , en plus ce n’ est pas facile de trouver cette dimension , c’est vraiment embêtant. Meilleures salutations ***

    Gereviewd door

    Gepost op

  2. 20-03-2019
    100%
    super produits, et délai de livraison ultra rapide.

    Gereviewd door

    Gepost op

  3. 20-03-2019
    100%
    Nous sommes enchantés de la qualité des duvets et avons fini par équiper petit à petit toute la famille!
    Un grand merci!

    Gereviewd door

    Gepost op

  4. 18-03-2019
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  5. 18-03-2019
    100%
    Une superbe équipe à notre écoute. Ma gigoteuse avait un problème, elle a été aussi changée. Merci à vous !

    Gereviewd door

    Gepost op

  6. 14-03-2019
    80%
    Article de TRES bonne qualité

    Gereviewd door

    Gepost op

  7. 09-03-2019
    100%
    parfait

    Gereviewd door

    Gepost op

  8. 09-03-2019
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  9. 08-03-2019
    80%
    Der Service war absolut super. Nach anfänglichen Online-Bestellproblemen (Serverakzeptanz) und Zustellschwierigkeiten (DHL) was beides mal nichts mit Zizz direkt zu tun hatte wurde mir unkompliziert und schnell geholfen.

    Gereviewd door

    Gepost op

  10. 02-03-2019
    100%
    Super Schlafsack!

    Gereviewd door

    Gepost op

  11. 23-02-2019
    100%
    Endlich ein Schlafsack der nicht mit Polyester gefüllt ist.

    Gereviewd door

    Gepost op

  12. 20-02-2019
    100%
    Service parfait. Livraison rapide

    Gereviewd door

    Gepost op

  13. 18-02-2019
    100%
    Produits au top, cliente depuis 2013 avec mon premier enfant et là de nouveau avec mon deuxième bébé. Prix un peu élevé mais la qualité est là

    Gereviewd door

    Gepost op

  14. 15-02-2019
    100%
    100% satisfecho

    Gereviewd door

    Gepost op

  15. 15-02-2019
    100%
    Ich bin mit der Lieferung und vor allem der sorgfältigen Verarbeitung des Produktes (Duvet 210cm x 160cm) total zufrieden. Ich habe Ihre Website lange in Augenschein genommen, mich darauf eingelassen und wurde nicht enttäuscht. Zudem freue ich mich mit diesem Kauf einen wertvollen Beitrag an unsere Natur und die Menschen welche diese Produkte produzieren geleistet zu haben. Vielen Dank, ich schlafe seitdem wunderbar und kann Ihr Produkt nur weiterempfehlen.

    Gereviewd door

    Gepost op

  16. 10-02-2019
    100%
    Tout était parfait :)
    Début de commande sur internet jusqu’à le produit livré très rapidement à la maison.

    Gereviewd door

    Gepost op

  17. 10-02-2019
    100%
    Wir sind sehr zufrieden. Haben jetzt den 4.schlafsack 4 jahreszeiten gekauft

    Gereviewd door

    Gepost op

  18. 10-02-2019
    100%
    Es ist alles sehr schnell gegangen das Produkt ist auch sehr gut ,würde es auf jeden Fall weiterempfehlen. Grüsse ***

    Gereviewd door

    Gepost op

  19. 08-02-2019
    100%
    Toller Service, umgehende Lieferung. Tolle Produkte!

    Gereviewd door

    Gepost op

  20. 06-02-2019
    100%
    Excellente qualité, tient bien chaud et service après-vente irréprochable. Après 2 ans d'utilisation une de mes gigoteuses s'est abîmée (la laine à l'intérieur s'est cassée et s'est agglutinée au fond de la gigoteuse), j'ai contacté Zizzz qui, peu de temps après, m'a renvoyé une gigoteuse. Je recommande vivement ce produit.

    Gereviewd door

    Gepost op

  21. 05-02-2019
    100%
    Rapide et efficace

    Gereviewd door

    Gepost op

  22. 02-02-2019
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  23. 30-01-2019
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  24. 30-01-2019
    80%
    Nach anfänglichem Hin und Her, die Bestellung war verschlampt worden, wurde das bestellte Teil doch noch geliefert und als Zugabe für das lange Warten gab es neben einer kräftigen Entschuldigung ein sehr schönes Extrateil und die Zusicherung, dass es beim nächsten Mal besser läuft. l

    Gereviewd door

    Gepost op

  25. 26-01-2019
    100%
    Ein sehr schöner Schlafsack für unser Baby. Der Versand erfolgte sehr schnell und die Ware ist von hoher Qualität wie in der Artikelbeschreibung.

    Gereviewd door

    Gepost op

  26. 24-01-2019
    100%
    Alles bestens. Gute Beratung, schneller Versand. Super Produkt. Gerne wieder.

    Gereviewd door

    Gepost op

  27. 23-01-2019
    100%
    Excellent

    Gereviewd door

    Gepost op

  28. Lekkere warme slaapzak
    Review
    80%
    Lekkere warme slaapzak van mooie materialen. De stof aan de buitenkant is nog een beetje stug, maar na een tijdje gebruiken zal dat vast soepeler worden. Ik ben tevreden!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  29. praktisch
    Review
    100%
    De twee ritsen zijn echt praktisch. Ik kan de luier verschonen zonder de slaapzak uit te trekken.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  30. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet
    Review
    100%
    Ik ben echt blij met de babyslaapzak van Zizzz. Mijn baby heeft vroeger echt veel gezweet. Met deze slaapzak wordt ze ‘s ochtends niet nat van het zweet wakker. Ook na veel wassen is de slaapzak nog niet beschadigd. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  31. bij deze slaapzak is de opening ideaal
    Review
    80%
    De halsopening van de slaapzak is precies groot genoeg. Hij ligt goed hoog, zonder dat de hals wordt dichtgesnoerd. Mijn zoon steekt ook graag zijn armen door het armsgat, maar bij deze slaapzak is de opening ideaal, er is geen extra ruimte waardoor hij dat niet meer kan doen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  32. geen koude ritssluiting in de nek liggen
    Review
    100%
    Door de dubbele ritssluiting heeft de baby, ook als het nog klein is, geen koude ritssluiting in de nek liggen, omdat deze naar beneden gaat.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  33. Gran acierto
    Review
    100%
    El saco cumple su función a la perfección. Mantiene a mi hija a la temperatura ideal toda la noche sin que pueda destaparse como solía hacer con las sábanas. Además se lava sin problema y es un producto de gran calidad. Todo un acierto el haberlo comprado.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  34. Great quality
    Review
    100%
    We were already very satisfied with our 0-6 months sleeping bag. With this bigger model we confirm its excellent quality and materials. Our child sleeps cosy and comfy all night long. Thanks!!!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  35. De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen
    Review
    100%
    De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen: twee drukkers op de schouders + dubbele rits. Tot nu toe moest ik altijd de arm van mijn baby opnieuw inpakken. Dat is nu verleden tijd. Ook schuift de rits niet meer weg naar de zijkant. Bovendien kun je door de dubbele ritssluiting + het gat dat aan de achterkant zit, je baby gemakkelijk met slaapzak aan in de autostoel (of kinderwagen) vastmaken en direct na thuiskomst in bed leggen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  36. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.
    Review
    100%
    Ik ben erg tevreden met het dekbed. De prijs-kwaliteit verhouding klopt als een bus. De deken is erg licht, wat voorafgaand ook een van mijn zoekcriteria was. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x220cm

  37. Ziet er goed uit en is erg comfortabel
    Review
    100%
    De slaapzak ziet er goed uit en is erg comfortabel. Jammer dat voor een perfect eindresultaat, hij na het wassen gestreken moet worden. Voor een wolproduct droogt hij verrassend snel.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  38. Ik heb er al alles over gezegd
    Review
    100%
    Ik heb er al alles over gezegd. Ik heb een nabestelling gedaan, omdat dit dekbed zo goed is.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 155x220cm

  39. Super
    Review
    100%
    Super

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  40. Erg prettig
    Review
    100%
    Gebruik hem af en toe voor een groter kind. Erg prettig in het gebruik.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  41. Geweldige kwaliteit
    Review
    100%
    Geweldige kwaliteit, praktisch en bovendien erg mooi.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  42. Alles tiptop
    Review
    100%
    Alles tiptop

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  43. Erg mooi
    Review
    100%
    Ik heb de slaapzak tot nu toe nog niet gebruikt, omdat wij nog tussen 0-6 maanden zitten. Hij ziet er echter erg mooi uit en de afwerking is van zeer hoge kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  44. Mijn dochter slaapt er goed in.
    Review
    100%
    Mijn dochter slaapt er goed in. Wij houden de kamertemperatuur altijd op 18 graden, zodat het niet te koud of te warm is. Bovendien is de slaapzak erg mooi, wat het geheel nog beter maakt. De slaapzak is hoogwaardig afgewerkt.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  45. Kwalitatief hoogwaardige slaapzak
    Review
    100%
    Wij waren met de versie van 0-6 maanden al zeer tevreden. Een kwalitatief hoogwaardige slaapzak, die zijn dienst in de zomer en in de winter al heeft bewezen!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  46. Snelle levering
    Review
    100%
    Snelle levering

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  47. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  48. Erg tevreden
    Review
    100%
    Erg praktisch om 's nachts in te slapen en ook voor in de maxi cosi. Wij zijn erg tevreden met dit product.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  49. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    80%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  50. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    100%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  51. Goede kwaliteit
    Review
    80%
    Goede kwaliteit

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  52. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs in de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)

  53. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs tijdens de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  54. TOP
    Review
    100%
    De service, afhandeling en het product zijn TOP. Wij en onze dochter zijn uiterst tevreden.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  55. Nunca se enfría
    Review
    100%
    Además de eficaz es muy duradero, lo ha "heredado" de su hermano mayor y sigue dando el mismo rendimiento de siempre.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  56. Beautiful!
    I bough one of these duvets last year and was so delighted with the product that I immediately ordered a second one! Everything about the duvet is wonderful right down to the beautiful storage bag it arrives in. Exceptional quality. I am just waiting now for Zizzz to produce the equivalent of the beautiful baby blankets for adults!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 220x240cm

  57. La petite grenouille
    Review
    100%
    J'ai acheté cette gigoteuse pour mon fils quand il avait 2 ans. Depuis il est tellement fan de la petite grenouille qu'elle est devenue sa copine avant de faire dodo. De plus cette gigoteuse l’empêche de se découvrir pendant la nuit en gardant toute liberté au mouvement.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  58. fabuloso!
    Review
    100%
    Estoy fascinada con el producto, alta calidad y mi hija duerme divinamente. Hemos hecho una gran compra....a repetir cuando crezca.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  59. Une belle découverte
    Review
    100%
    Quelle magnifique découverte que les gigoteuses pour bébé Zizzz!
    Au revoir les fibres synthétiques dans lesquelles nos petits surtranspirent.
    Vive la laine vierge des produits Zizzz qui régule la température et le coton tout doux qui offre un confort si douillet et de qualité.
    Cette gigoteuse ne bouge pas au lavage.
    Ma fille Juliette en raffole. Je viens d'en commander une deuxième.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  60. ¡Me encanta!
    Review
    100%
    Cuando ves el producto en la web ves que es bonito, y por la descripción, sabes que es de calidad, pero cuando lo recibes compruebas q es aún más bonito y "amoroso" de lo q pensabas ¡Estoy deseando q nazca mi peque para estrenarlo!

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  61. super Schlafsack!
    Review
    100%
    Seit unsere Tochter geboren ist, verwenden wir nur Zizzz Schlafsäcke. Sie schläft wie ein Engel, hat angenehm warm und schwitzt nie. Bin total Zizzz-Fan und die nächste Grösse ist bereits bestellt :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  62. I love it!
    Review
    100%
    I love it, and most importantly my son loves it too. I had tried several different sleeping bags for my son, this is the perfect one for him.

    Thank you very much!

    JanMae

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  63. Vraiment formidable :-)
    Depuis notre première gigoteuse Zizzz nous sommes vraiment convaincus qu'elles sont juste extraordinaire pour le sommeil et le confort de notre bébé ! D'ailleurs nous avons continué et acheté la taille suivante et franchement ce sont des jours et des nuits reposantes pour tous : Merci pour la qualité de vos produits.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  64. Beautiful!
    I ordered this item on line recently and was delighted with the product received. Packaging was beautiful - including the lovely bag it comes in to store. Beautiful quality product !

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 160x210cm - Swiss Made

  65. I also use the blanket in the stroller for the same effect.
    Review
    100%
    The Zizzz sleeping bag is really great. Danique is always at exactly the right temperature. I also use the blanket in the stroller for the same effect. And ..on top of that, since she has the bag she started sleeping longer at night and since yesterday she slept the whole night through for the first time. It’s really great.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babydeken Poedel Holly G

  66. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect.
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babydeken Poedel Holly G

  67. Ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!
    Review
    100%
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  68. I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted.
    Review
    100%
    We are really very happy with your product, I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted..... :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  69. Me parece una calidad extraordinaria
    Review
    100%
    He recibido su información y el saco de bebé. Me parece una calidad extraordinaria y voy a incluir su marca en mis cursos.

    Gereviewd door

    Gepost op

    Voor product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)