Klantenreviews
  1. 12-09-2018
    100%
    Sehr nettes Feedback! Es hat Spaß gemacht, sich für dieses tolle Produkt zu entscheiden. Ich bin sehr zufrieden!

    Gereviewd door

    Gepost op

  2. 10-09-2018
    100%
    Meine Tochter schläft wunderbar in dem Schlafsack. Ich möchte ihn nicht mehr missen. Sehr zu empfehlen.

    Gereviewd door

    Gepost op

  3. 09-09-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  4. 02-09-2018
    100%
    Vielen dank für den verlängerten 20% Gutschein. Top Produkte.

    Gereviewd door

    Gepost op

  5. 25-08-2018
    100%
    Après le paiement sécurisé, la gigoteuse est arrivée rapidement et la bonne surprise de la qualité, très bon produit, je le conseille vivement !!

    Gereviewd door

    Gepost op

  6. 24-08-2018
    100%
    Super Produkte, schnelle Lieferung

    Gereviewd door

    Gepost op

  7. 23-08-2018
    100%
    Ich finde es etwas mühsam, dass das Feedback etc. in Englisch ist.
    Aber sonst war alles super.

    Gereviewd door

    Gepost op

  8. 20-08-2018
    100%
    Sehr schneller Versand. Sowohl Sommer- als auch Ganzjahresschlafsack entsprachen in Optik und Qualität unseren Vorstellungen. Nach langer Suche nach einem Schlafsack ohne Polyester sind wir mit zizzz sehr zufrieden.

    Gereviewd door

    Gepost op

  9. 17-08-2018
    100%
    zizzz sind wunderbare, spezielle produkte und ich kann sie nur weiterempfehlen. ich habe durch und durch ein gutes gefühl, wenn ich unter meiner leichten wolldecke schlafe, das kleine wollkissen unter dem kopf und manchmal mein grosskind zu besuch kommt und ich ihm einen schlafsack von zizzz anbieten kann. die qualität gefällt mir ausserordentlich gut.

    Gereviewd door

    Gepost op

  10. 16-08-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  11. 10-08-2018
    80%
    Très bon produit. Juste dommage que les retours soientt payant dans le cas ou la taille ne va pas....

    Gereviewd door

    Gepost op

  12. 09-08-2018
    100%
    Produit de très bonne qualité. Très sarisfaits.

    Gereviewd door

    Gepost op

  13. 08-08-2018
    100%
    super!

    Gereviewd door

    Gepost op

  14. 04-08-2018
    100%
    Hat alles super toll und schnell geklapt! Vielen lieben Dank. Weiter so.

    Gereviewd door

    Gepost op

  15. 24-07-2018
    100%
    Je suis vraiment très satisfaite des produits Zizzz. La qualité, les matières premières renouvelables et la production locale sont des avantages que j'aime trouver dans vos produits.

    Gereviewd door

    Gepost op

  16. 21-07-2018
    100%
    Très bon produit !

    Gereviewd door

    Gepost op

  17. 12-07-2018
    100%
    Costumer service was friendly and efficient. It would be useful having the option of sending the products as gift, adding a note for the person receiving it.

    Gereviewd door

    Gepost op

  18. 06-07-2018
    100%
    Great Products with premium quality and great Customer service as well. I can highly recommend this shop.

    Gereviewd door

    Gepost op

  19. 01-06-2018
    100%
    Top Produkt!

    Gereviewd door

    Gepost op

  20. 11-05-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Zomer babyslaapzak Appleseed / 6-24 maanden (90cm)

  21. 11-05-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  22. 09-05-2018
    100%
    Tout était parfait

    Gereviewd door

    Gepost op

  23. 05-05-2018
    100%
    Sehr gutes Material, schöne Verarbeitung. Unsere Tochter schwitzt nicht mehr in der Nacht. Der Schlafsack fühlt sich auch ganz weich an. Bin rundum zufrieden!

    Gereviewd door

    Gepost op

  24. 26-04-2018
    100%
    Service, commandé et envoi ultra simples et super rapides

    Gereviewd door

    Gepost op

  25. 16-04-2018
    100%
    Amazin quality!

    Gereviewd door

    Gepost op

  26. 15-04-2018
    100%
    Very high quality and unique product.

    Gereviewd door

    Gepost op

  27. 12-04-2018
    100%
    Je trouve que les Gigoteuses 0-6 mois avec fermeture éclair sur le côté sont plus pratiques que celle pour les plus grands avec la fermeture éclair devant.

    Gereviewd door

    Gepost op

  28. 11-04-2018
    100%
    Schnelle Lieferung und gute Qualität der Produkte

    Gereviewd door

    Gepost op

  29. 10-04-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

  30. 10-04-2018
    100%
    *****

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Madeliefjes / 6-24 maanden (90cm)

  31. 09-04-2018
    80%
    La couverture est super! mais dommange de n'avoir pas recu les dimensions commandés.

    Gereviewd door

    Gepost op

  32. 04-04-2018
    100%
    Sehr gute Qualität. Decke ist sehr leicht und anschmiegsam. Man schwitz nicht mir dieser Decke.
    Ist temperaturausgleichend. Würde nicht mehr aud Daunen wechseln.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 200x210cm - Swiss Made

  33. 04-04-2018
    100%
    ***
    Kundenservice *** auch Top!!! Zuerst wurde mir das Porto verrechnet. Dann nach Rückfrage umgehen und rasch rückerstattet.

    Gereviewd door

    Gepost op

  34. 04-04-2018
    100%
    Très bon produit

    Gereviewd door

    Gepost op

  35. Lekkere warme slaapzak
    Review
    80%
    Lekkere warme slaapzak van mooie materialen. De stof aan de buitenkant is nog een beetje stug, maar na een tijdje gebruiken zal dat vast soepeler worden. Ik ben tevreden!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  36. praktisch
    Review
    100%
    De twee ritsen zijn echt praktisch. Ik kan de luier verschonen zonder de slaapzak uit te trekken.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  37. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet
    Review
    100%
    Ik ben echt blij met de babyslaapzak van Zizzz. Mijn baby heeft vroeger echt veel gezweet. Met deze slaapzak wordt ze ‘s ochtends niet nat van het zweet wakker. Ook na veel wassen is de slaapzak nog niet beschadigd. De stof blijft in een fantastische staat en pluist niet.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  38. bij deze slaapzak is de opening ideaal
    Review
    80%
    De halsopening van de slaapzak is precies groot genoeg. Hij ligt goed hoog, zonder dat de hals wordt dichtgesnoerd. Mijn zoon steekt ook graag zijn armen door het armsgat, maar bij deze slaapzak is de opening ideaal, er is geen extra ruimte waardoor hij dat niet meer kan doen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  39. geen koude ritssluiting in de nek liggen
    Review
    100%
    Door de dubbele ritssluiting heeft de baby, ook als het nog klein is, geen koude ritssluiting in de nek liggen, omdat deze naar beneden gaat.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  40. Gran acierto
    Review
    100%
    El saco cumple su función a la perfección. Mantiene a mi hija a la temperatura ideal toda la noche sin que pueda destaparse como solía hacer con las sábanas. Además se lava sin problema y es un producto de gran calidad. Todo un acierto el haberlo comprado.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  41. Great quality
    Review
    100%
    We were already very satisfied with our 0-6 months sleeping bag. With this bigger model we confirm its excellent quality and materials. Our child sleeps cosy and comfy all night long. Thanks!!!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  42. De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen
    Review
    100%
    De babyslaapzak heeft voor mij veel voordelen: twee drukkers op de schouders + dubbele rits. Tot nu toe moest ik altijd de arm van mijn baby opnieuw inpakken. Dat is nu verleden tijd. Ook schuift de rits niet meer weg naar de zijkant. Bovendien kun je door de dubbele ritssluiting + het gat dat aan de achterkant zit, je baby gemakkelijk met slaapzak aan in de autostoel (of kinderwagen) vastmaken en direct na thuiskomst in bed leggen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  43. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.
    Review
    100%
    Ik ben erg tevreden met het dekbed. De prijs-kwaliteit verhouding klopt als een bus. De deken is erg licht, wat voorafgaand ook een van mijn zoekcriteria was. Hij voldoet volledig aan al mijn eisen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 200x220cm

  44. Goed
    Review
    80%
    Goed

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Slaapzak Baby Winter-roze / 0-6 maanden (70cm)

  45. Warm, gezond en mooi
    Review
    100%
    De slaapzak is echt erg bijzonder: zacht, warm, gezond en mooi. Op alle fronten scoort deze slaapzak 100%!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Slaapzak Baby Lente-groen / 24-48 maanden (110cm)

  46. Ziet er goed uit en is erg comfortabel
    Review
    100%
    De slaapzak ziet er goed uit en is erg comfortabel. Jammer dat voor een perfect eindresultaat, hij na het wassen gestreken moet worden. Voor een wolproduct droogt hij verrassend snel.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  47. Ik heb er al alles over gezegd
    Review
    100%
    Ik heb er al alles over gezegd. Ik heb een nabestelling gedaan, omdat dit dekbed zo goed is.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 155x220cm

  48. Super
    Review
    100%
    Super

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 140x200cm

  49. Erg prettig
    Review
    100%
    Gebruik hem af en toe voor een groter kind. Erg prettig in het gebruik.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  50. Efficient, zacht, gezond.
    Review
    100%
    Efficient, zacht, gezond. Je kunt hem goed wassen.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Slaapzak Baby Lente-groen / 0-6 maanden (70cm)

  51. Perfect
    Review
    100%
    Perfect voor mijn baby! Nu ben ik gerust dat mijn zoon het de hele nacht warm heeft, omdat hij slaapt in een slaapzak van zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Slaapzak Baby Herfst-oranje / 0-6 maanden (70cm)

  52. Geweldige kwaliteit
    Review
    100%
    Geweldige kwaliteit, praktisch en bovendien erg mooi.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  53. Mijn dochter slaapt er goed in.
    Review
    100%
    Mijn dochter slaapt er goed in. Wij houden de kamertemperatuur altijd op 18 graden, zodat het niet te koud of te warm is. Bovendien is de slaapzak erg mooi, wat het geheel nog beter maakt. De slaapzak is hoogwaardig afgewerkt.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 0-6 maanden (70cm)

  54. Erg mooi
    Review
    100%
    Ik heb de slaapzak tot nu toe nog niet gebruikt, omdat wij nog tussen 0-6 maanden zitten. Hij ziet er echter erg mooi uit en de afwerking is van zeer hoge kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  55. Alles tiptop
    Review
    100%
    Alles tiptop

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  56. Kwalitatief hoogwaardige slaapzak
    Review
    100%
    Wij waren met de versie van 0-6 maanden al zeer tevreden. Een kwalitatief hoogwaardige slaapzak, die zijn dienst in de zomer en in de winter al heeft bewezen!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 6-24 maanden (90cm)

  57. Snelle levering
    Review
    100%
    Snelle levering

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  58. Erg tevreden
    Review
    100%
    Erg praktisch om 's nachts in te slapen en ook voor in de maxi cosi. Wij zijn erg tevreden met dit product.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  59. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  60. Erg goed product
    Review
    100%
    Een erg goed product. Dankzij de wol is de slaapzak ook geschikt voor in de winter. Fantastisch dat hij in Europa wordt gemaakt, dat zie je aan de goede kwaliteit!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Slaapzak Baby Lente-groen / 6-24 maanden (90cm)

  61. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    80%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Blauwe Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  62. Zeer goede kwaliteit.
    Review
    100%
    Zeer goede kwaliteit.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  63. Goede kwaliteit
    Review
    80%
    Goede kwaliteit

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 100x135cm

  64. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs tijdens de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Bird Dodo Lola / 6-24 maanden (90cm)

  65. Hoogwaardig en duurzaam product
    Review
    100%
    Een hoogwaardig en duurzaam product met een zeer goede warmteverdeling. Zelfs in de zomer van 2015 gebruikt en geen last gehad van een oververhit kind. Voor alle ouders die zich geen zorgen willen maken over de slaapkwaliteit van hun kind: dit is de beste investering.“

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)

  66. TOP
    Review
    100%
    De service, afhandeling en het product zijn TOP. Wij en onze dochter zijn uiterst tevreden.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  67. Nunca se enfría
    Review
    100%
    Además de eficaz es muy duradero, lo ha "heredado" de su hermano mayor y sigue dando el mismo rendimiento de siempre.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 6-24 maanden (90cm)

  68. Beautiful!
    I bough one of these duvets last year and was so delighted with the product that I immediately ordered a second one! Everything about the duvet is wonderful right down to the beautiful storage bag it arrives in. Exceptional quality. I am just waiting now for Zizzz to produce the equivalent of the beautiful baby blankets for adults!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product 4 seizoenen dekbed met Swisswool en bio-katoen – 220x240cm

  69. La petite grenouille
    Review
    100%
    J'ai acheté cette gigoteuse pour mon fils quand il avait 2 ans. Depuis il est tellement fan de la petite grenouille qu'elle est devenue sa copine avant de faire dodo. De plus cette gigoteuse l’empêche de se découvrir pendant la nuit en gardant toute liberté au mouvement.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  70. fabuloso!
    Estoy fascinada con el producto, alta calidad y mi hija duerme divinamente. Hemos hecho una gran compra....a repetir cuando crezca.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 0-6 maanden (70cm)

  71. Une belle découverte
    Quelle magnifique découverte que les gigoteuses pour bébé Zizzz!
    Au revoir les fibres synthétiques dans lesquelles nos petits surtranspirent.
    Vive la laine vierge des produits Zizzz qui régule la température et le coton tout doux qui offre un confort si douillet et de qualité.
    Cette gigoteuse ne bouge pas au lavage.
    Ma fille Juliette en raffole. Je viens d'en commander une deuxième.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 6-24 maanden (90cm)

  72. ¡Me encanta!
    Review
    100%
    Cuando ves el producto en la web ves que es bonito, y por la descripción, sabes que es de calidad, pero cuando lo recibes compruebas q es aún más bonito y "amoroso" de lo q pensabas ¡Estoy deseando q nazca mi peque para estrenarlo!

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Roze Vichy-ruitje / 0-6 maanden (70cm)

  73. super Schlafsack!
    Seit unsere Tochter geboren ist, verwenden wir nur Zizzz Schlafsäcke. Sie schläft wie ein Engel, hat angenehm warm und schwitzt nie. Bin total Zizzz-Fan und die nächste Grösse ist bereits bestellt :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  74. Vraiment formidable :-)
    Depuis notre première gigoteuse Zizzz nous sommes vraiment convaincus qu'elles sont juste extraordinaire pour le sommeil et le confort de notre bébé ! D'ailleurs nous avons continué et acheté la taille suivante et franchement ce sont des jours et des nuits reposantes pour tous : Merci pour la qualité de vos produits.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 0-6 maanden (70cm)

  75. I love it!
    Review
    100%
    I love it, and most importantly my son loves it too. I had tried several different sleeping bags for my son, this is the perfect one for him.

    Thank you very much!

    JanMae

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Frog Ragnar D. / 24-48 maanden (110cm)

  76. Beautiful!
    I ordered this item on line recently and was delighted with the product received. Packaging was beautiful - including the lovely bag it comes in to store. Beautiful quality product !

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Premium Duvet met Swisswool en fairtrade katoen 160x210cm - Swiss Made

  77. I also use the blanket in the stroller for the same effect.
    The Zizzz sleeping bag is really great. Danique is always at exactly the right temperature. I also use the blanket in the stroller for the same effect. And ..on top of that, since she has the bag she started sleeping longer at night and since yesterday she slept the whole night through for the first time. It’s really great.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babydeken Poedel Holly G

  78. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect.
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babydeken Poedel Holly G

  79. Ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!
    "Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Goodnight Zizzz / 0-6 maanden (70cm)

  80. I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted.
    Review
    100%
    We are really very happy with your product, I was searching long time in the internet to find exactly what I wanted..... :-)

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak Rode Ballon / 24-48 maanden (110cm)

  81. Me parece una calidad extraordinaria
    Review
    100%
    He recibido su información y el saco de bebé. Me parece una calidad extraordinaria y voy a incluir su marca en mis cursos.

    Gereviewd door

    Gepost op

    For product Babyslaapzak / 6-24 maanden (90cm)