Welk patroon beddengoed voor welke slaapkamerstijl?

 

Als je op zoek bent naar het juiste beddengoed zou comfort natuurlijk je eerste  prioriteit moeten zijn. Een goede nachtrust is namelijk essentieel voor onze gezondheid en productiviteit. De patroon en de kleur van onze beddengoed zegt echter een boel over onze smaak. Met beddengoed dat bij jouw persoonlijkheid past wordt je slaapkamer uniek en kun jij je stijl laten zien.

Bij Zizzz hebben we biologisch katoen in percal and katoenweefsels. Deze producten zijn gemaakt van puur katoen dat geteeld is zonder pesticiden. We hebben ook verschillende kleurcombinaties en maten. Onze kussenslopen en dekbedovertrekken zijn er in verschillende kleurcombinaties en maten. Onze kussenslopen en dekbedovertrekken zijn er ook in verschillende kleurcombinaties, bijvoorbeeld met wit aan de ene kant en beige aan de andere. Onze hoeslakens zijn er in het beige, wit en ecru. 

Als het om kleuren gaat ligt onze focus op naturel en subtiel, zodat ze in elke slaapkamer passen en makkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Ons perkal beddengoed heeft een GOTS-keurmerk, wat betekent dat zelfs de verf die gebruikt is om deze producten te kleuren milieuvriendelijk is. Er worden geen kleurstoffen gebruikt voor onze satijnen producten, deze zijn er alleen in de natuurlijke kleur van katoen, ecru. 

Ons beddengoed is daarom perfect voor minimalistische huishoudens en iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt.

Grijs beddengoed

Bij Zizzz hebben we tweekleurig beddengoed dat grijs is aan de ene kant en wit of beige aan de andere. Zo kun je makkelijk de kleur van je beddengoed veranderen en je slaapkamer een frisse nieuwe look geven. Deze kussenslopen, dekbedovertrekken en hoeslakens zijn gemaakt met een perkal weefsel.

Ons grijs beddengoed is gemaakt van biologisch katoen met GOTS-keurmerk. Biologisch katoen perkal is ademend en voelt zijdezacht aan. Daarnaast is het helemaal vrij van schadelijke stoffen en andere chemicaliën.

De voordelen van grijs beddengoed

Grijs beddengoed geeft je slaapkamer een elegante look en het is makkelijk te combineren met andere kleuren. Sierkussens in pastelkleuren als turquoise, roze of abrikoos passen perfect bij grijs en zorgen voor een vleugje kleur op de slaapkamer.

Daarnaast kan grijs niet alleen gecombineerd worden met gekleurde kussens, maar past het ook goed bij gordijnen en vloerkleden in verschillende kleuren. Beddengoed met een grijs patroon is ook makkelijk te verzorgen en kan in de wasmachine. Voor families met jonge kinderen is grijs de ideale kleur omdat je er niet alles op ziet.

Beige beddengoed

Een andere kleur die we aanbieden is beige. Ook hiervan hebben we een tweekleurige variant, zodat je met één set beddengoed meer dan één look kunt creëren in je slaapkamer. Onze beige kussenslopen, hoeslakens en dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in beige en grijs, beige en mosterd en beige en wit.

De voordelen van beige beddengoed

Net als ons grijze beddengoed past ons beige beddengoed perfect in een minimalistische stijl. Beige geeft een gevoel van rust en past bij verschillende kleuren, zoals paars, rood en oranje. Daarnaast is beige ook super voor op de kinderkamer, omdat het niet zo snel vies wordt als andere kleuren.

Net als ons grijze beddengoed is ons beige beddengoed gemaakt van 100% biologisch katoen, het is extreem duurzaam. Katoen is van nature ademend en het absorbeert vocht uitstekend. Katoen is geschikt voor in de zomer en in de winter.

Beddengoed in Aziatische stijl - mosterdgeel

Als je je slaapkamer een oosters tintje wil geven of gewoon wat kleur wil toevoegen zijn onze mosterdkleurige dekbedovertrekken en kussenslopen misschien wel een goede keuze voor jou. Mosterdgeel past goed bij bosgroen, donkerblauw en paars. We hebben het in combinatie met wit of beige.

De voordelen van mosterdgeel beddengoed

Mosterdgeel is een enorm populaire accentkleur in je interieur, het geeft je kamer een warme sfeer. Kamers met weinig licht worden zichtbaar lichter en uitnodigender door wat mosterdgeel toe te voegen.

Het materiaal perkal is zeer zacht voor de gevoelige huid, al ons percal is gemaakt van biologisch katoen met GOTS-keurmerk. Ons beddengoed wordt ook gekenmerkt door de hoge mate van duurzaamheid, het blijft lang mooi. Je kunt het jarenlang probleemloos gebruiken en het voelt heerlijk comfortabel aan.

Wit beddengoed

Omdat wit bij werkelijk alle kleuren past en omdat het natuurlijk een stijlvolle en tijdloze klassieker is hebben we natuurlijk ook wit beddengoed een zijn er ook witte opties in combinatie met andere kleuren (grijs, beige en mosterdgeel). Wat betreft materiaal kun je kiezen uit percal en satijn, beide van zeer comfortabel biologisch katoen. Daarnaast hebben we ook wit beddengoed met een opvallende beige rand.

De voordelen van wit beddengoed

Wit beddengoed staat mooi in elke slaapkamer. Het geeft een schoon gevoel, daarom is deze kleur zo populair in hotelkamers. Decoratieve elementen, zoals meubels en tapijten kunnen stijlvol worden gecombineerd met wit beddengoed.

Ons satijnen beddengoed is verkrijgbaar in de natuurlijke kleur van katoen, ecru, en is dus vrij van kleurstoffen. Door de fijne weving is de stof aan één zijde bijzonder glad en glanzend. Satijnkatoen is een stof van zeer hoge kwaliteit, die zeer fijn is, maar tegelijkertijd stevig is. Satijnen beddengoed zorgt voor een hoog slaapcomfort.

Houd er rekening mee dat ecru niet hetzelfde is als klassiek wit. De natuurlijke kleur van katoen is iets meer beige of gelig van kleur.

Lucky star beddengoed voor kinderen

Het klassieke en speelse lucky star design patroon is erg populair bij kinderen. De neutrale kleuren brengen wat rust in de kinderkamer. Net als ons satijnen beddengoed voor volwassenen is het gemaakt van gecertificeerd katoen, dus het is heerlijk zacht voor de gevoelige kinderhuid.

We hebben onze dekbedovertrekken voor kinderen in twee maten, en je kunt het sluiten met een handige rits. Omdat kinderen wat meer bewegen in hun slaap is ons kinderbeddengoed zeer scheurvast. Omdat het biologisch katoen is zitten er geen schadelijke stoffen in waardoor het geen allergieën veroorzaakt en zacht is voor de huid.

Modern beddengoed - past bij elk seizoen

In de modewereld is het normaal dat trends elkaar in rap tempo opvolgen. Dit fenomeen blijft niet beperkt tot de mode-industrie, maar ook voor je interieur. Omdat de slaapkamer voor de meeste mensen een plek is om te rusten en ontspannen kan dit met het juiste beddengoed.

Dankzij het uitgebreide aanbod ontwerpen op de markt zijn er maar weinig grenzen aan je creativiteit, of je nu modern, oriëntaals of kleurrijk beddengoed zoekt. Al onze kleurpatronen zijn makkelijk te combineren met accentkleuren.

Satijn en perkal katoen houden je het hele jaar lekker warm en comfortabel. Ons perkal beddengoed heeft dezelfde kwaliteit als de lakens in luxe hotels. Ons satijn heeft zelfs nog een hogere kwaliteit. In de zomer kun je grijs, beige en wit beddengoed mooi combineren met frisse kleuren. In de zomer kun je kiezen voor een mooie plaid of deken met kerstpatronen. Zo past ons beddengoed in elk seizoen en elke slaapkamer.