Bestsellers

 1. Slaapzak Baby Kikker Ragnar D. / 6-24 maanden (90cm)

  Swisswool vulling, ademend en temperatuurregulerend
  Eén slaapzakje, vier seizoenen
  Past in autostoel en kinderwagen
  Gratis verzending (EU en Zwitserland)

  Meer info
 2. Slaapzak Baby Rode Ballon / 24-48 maanden (110 cm)

  Swisswool vulling, ademend en temperatuurregulerend

  Eén slaapzakje, vier seizoenen

  Met kinbeschermer

  Gratis verzending (EU en Zwitserland)

   

  Meer info
 3. Kinderdekbed met Swisswool en bio-katoen 100x135cm

  Swisswool vulling, ademend en temperatuurregulerend

  100x135 cm

  Geproduceerd in Zwitserland

  Gratis verzending (EU en Zwitserland)

  Meer info
 4. Slaapzak Baby Rode Ballon / 6-24 maanden (90 cm)

  Swisswool vulling, ademend en temperatuurregulerend
  Eén slaapzakje, vier seizoenen
  Past in autostoel en kinderwagen
  Gratis verzending (EU en Zwitserland)

  Meer info
Zizzz, wij werken aan betere slaap

Zou het niet fantastisch zijn als je iedere ochtend fris en uitgerust wakker wordt? Slaap is vitaal voor een goede gezondheid.Weinig mensen maken een doordachte keuze voor de materialen waarin zij slapen. Bij Zizzz doen we dat wel. We ontwerpen dekbedden, babyslaapzakjes en dekentjes met natuurlijke en duurzame materialen.

We ontwerpen onze producten rond drie principes: Adembaarheid, comfort en duurzaamheid

Zizzz is een zwitsers bedrijf en in de zoektocht naar de beste thermoregulatie hebben we Swisswool ontdekt. Wol helpt om je lichaamstemperatuur te reguleren,dit is uiterst belangrijk voor goede slaap. In ons eerste produkt, babyslaapzakjes, hebben de polyester vulling die normale zakjes bijna altijd hebben, vervangen door Swisswool. Het superieure comfort van wol om in te slapen is wetenschappelijk bewezen.

Nadat we onze slaapzakjes hadden geintroduceerd vroegen ouders als snel of we voor hen ook geen slaapzakjes of dekens met Swisswool vulling konden maken.  Ze wilden net zo goed slapen als hun eigen kinderen. De Zizzz dekbeddenlijn was geboren. Voor onze produkten geven we er de voorkeur aan om met bio of fairtrade katoen te werken. Dit is beter voor iedereen. Ons doel is om het beste slaapomgeving te creeren. We willen dat je iedere dag lachend opstaat. Probeer onze producten en je zult al snel vergeten zijn hoe je sliep onder je oude dekbed. Klik hieronder voor de Zizzz video, je ziet onze producten in detail.


Zizzz - We design for better sleep Video

 

Beoordelingen
 

 

Ja, de slaapzak is echt fantastisch! Danique is steeds precies goed op temperatuur. Ik gebruik de deken nu in de wandelwagen voor hetzelfde effect. En......... ze slaapt sinds de slaapzak bijna door en gisteren ineens helemaal!! Echt super!"

Marieke, moeder van Danique, Zweden

Zizzz
Hochwertige Babyschlafsäcke
Natürliche Materialien
Babydecken der besonderen Art
Zizzz Online Shop Schweiz
Swisswool Produkte aus der Schweiz

Toen kleine Carmen werd geboren veranderde mijn leven. Een van de eerste dingen die ik me realiseerde was hoe belangrijk goede slaap wel niet was. Voor de hele familie! Babies slapen meer dan 14 uur per dag in hun eerste levenjaar. Een warme, veilige en comfortabele slaapplek is uiterst belangrijk voor ze. Familieleden gaven ons een slaapzakje voor Carmen. Tot mijn verrassing had het een polyester vulling.

Heb je zelf wel eens onder een polyester dekbed geslapen? Je ligt de hele nacht te woelen. Eerst lig je te zweten en daarna heb je het koud. Denk eens aan je baby. Hoe slaapt die meer dan 5000 uren per jaar in een met polyester gevuld zakje? Er moest toch iets beters mogelijk zijn? Ik woon in Zwitserland en ben een fanatiek skier. Dit gaf me een idee. Veel skiers en atleten gebruiken wol vanwege de unieke eigenschappen in extreme weersomstandigheden. Wol houdt je lichaam droog als je zweet en helpt ook om je lichaamstemperatuur te reguleren.

Dit idee was de start van een lang proces. Was het mogelijk om een lichte en wasbare wolvulling te ontwikkelen? Uiteindelijk vond it wat ik nodig had in de Zwitserse alpen, vlakbij huis. Swisswool is een uniek gepatenteerd vulmateriaal. Het bestaat voor 88% uit zuivere Zwitserse scheerwol en 12% plantaardige vezels. Het heeft de natuurlijke eigenschappen van wol en het is wasbaar. Het is ideaal om in te slapen.

Het vervangen van polyester door Swisswool was de eerste stap. Goede en veilige slaap hangt niet alleen af van de voering. Als een baby slaapt komt zijn huid in contact met de binnenkant van de slaapzak. We wilden graag de meest natuurlijke stoffen gebruiken. De keus om normaal katoen te vervangen met bio-katoen was snel gemaakt. Bij de teelt van bio-katoen worden er geen chemische kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt. Er kunnen dus ook geen resten in het katoen achterblijven die wel eens tot allergische reacties kunnen leiden. Dit is slechts een van de verbeteringen die we hebben doorgevoerd.

Wij produceren onze producten in Europa vanwege de betere arbeidsomstandigheden. We werken graag zo lokaal mogelijk.

Veel ouders die onze slaapzakjes kochten waren zo enthousiast over onze produkten dat ze me vroegen of ik geen dekbedden met Swisswool voor ze kon maken. Dit is wat ik vervolgens gedaan heb. Ze bestaan uit Swisswool vulling met uiterst fijn geweven fair trade batist katoen aan de buitenkant. Probeer ze zelf uit en je zult je afvragen waarom je zolang onder dons of polyester vulling hebt geslapen.Swisswool Inside

Bijna alle baby slaapzakjes hebben een polyester voering. Polyester is een plastic vezel gemaakt uit olie, de vezel kan nauwelijks vocht opnemen. Als vocht vakbij het lichaam blijft geeft dit een klam en zweterig gevoel.

Wol ademt en voert vocht af. Dit helpt om de lichaamstemperatuur te reguleren. Dit is belangrijk voor goede slaap.

Swisswool is gemaakt met wol uit de Zwitserse alpen. De schapen grazen in de schone berglucht. De wol van de herders wordt verzameld in de bergdorpjes. De wol wordt vervolgens gesorteerd en alleen de beste kwaliteit wordt verwerkt tot de Swisswool in onze produkten.


Meer informatie over Swisswool

 

Geef Zizzz cadeau!

Wordt je oma of mischien oom? Krijgt je beste vriendin een baby?

Een Zizzz baby slaapzakje is een uniek cadeau dat iedere dag wordt gebruikt. Koop nu een zizzz Cadeaubon!

Koop een giftcard

  Loading...